- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- чудя се какво да правя
Хайде стига излагации, бил голям и това изключвало отмъщение. Егати извода. Не е вярно, по-всичко си личи, че той се опитва да я накара да се почувства много виновна за това, че са се разделили. Чрез песните и в контекста (факта, че тя се е усетила, говори, че е успял). Уж самия той не иска нищо, пък не спира да я търси и звъни, значи има цел и засега е видно, че тази цел е обвинение и причиняване на чувство за вина. Както бях казал в една друга тема-Класика!!!! С чувство за вина можеш да подчиниш много лесно човек и да го накараш да страда![]()
![]()
Така че не знам какво да те посъветвам, освен може би да го отрежеш за известно време и наистина да не му пишеш, да му кажеш, че искаш да се дистанцираш (ако той започне да се дърпа и да не иска да се дистанцираш, според мен още по-ясно ще си проличи, че има цел). До този извод достигнах аз от написаното
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!