.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Объркано ми е...

Значи с приятеля ми ходим от бая време и всичко е ок..Само дето аз имам съмнения,че не иска да е с мен.. Когато не сме заедно не ми звъни,не ми пише,, всякаш не се интересува от мен.Не ми казва почти нищо.. Когато пък сме заедно се държи адски мило ... Това е толкова объркващо..Незнам вече какво да правя

да не би да е зает с нещо..но и това да е би трябвало да отделя време и за теб..ако продължава така ще трябва да поговориш с него и да го питаш защо постъпва така..по-добре побързай преди да е станало късно

Град
    на ЛуНаТа
    И с моя бяхме така около 2 месеца.. и се оказа че е имал проблеми със родителите му .Такаче го питай какво му е.. може да си има проблеми все пак неможе живота да е винаги розов.. Седнете някъде на кафе или се разходете и го попитай какво става.Успех !
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от hisy
    И с моя бяхме така около 2 месеца.. и се оказа че е имал проблеми със родителите му .Такаче го питай какво му е.. може да си има проблеми все пак неможе живота да е винаги розов.. Седнете някъде на кафе или се разходете и го попитай какво става.Успех !
    Съгласна съм
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Говорила съм ... Казва ми,че му няма нищо.. Въобразявала съм си... Някви такива ...

А и в повечето от случаите,като искам да излезем някъде навън а-у... на него все нещо му има или е зает или нещо друго.... Направо ще лудна

хмм щом отрича да е така, а пък е такаа..обягва ли те не знам

Не че ме отбягва ,, просто когато не сме заедно някак си много много не му пука

а ако му го кажеш това няма ли да се промени

има по добри от него не се занимаваи ..... изглежда си само за отбиване на времето
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

НЯмате бъдеще двамата.Зарежи го

Цитирай Първоначално написано от lpfc1936
    НЯмате бъдеще двамата.Зарежи го
    чакай, чакай малко, не бързай толкова..момичето казва, че поне когато са двамата той се държи мило..значи имат шанс ! просто да му изясни как се държи самият той и ако той не се промени тогава ще съм съгласна с теб

Ще се опитам да му го кажа,но не съм сигурна че ще мога да го оставя...Прекалено много съм хлътнала по него.. Аз го обичам

Мега фен Аватара на mynichka
    И мен нещо ме съмнява..може би наистина не иска да е с таб, или пък има твърде много проблеми, поговори си с него
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    hisy написа:
    И с моя бяхме така около 2 месеца.. и се оказа че е имал проблеми със родителите му .Такаче го питай какво му е.. може да си има проблеми все пак неможе живота да е винаги розов.. Седнете някъде на кафе или се разходете и го попитай какво става.Успех ! Smile

И ние бяхме така ..при нас се оказа ,че родителите му бяха на прага на развода ..
    Просто говори с него ..давай направо ..нищо не губиш !Може би има сериозен проблем .. и му е нужна подкрепа и да не знае как да си я поиска ..
    Не бързай да си правиш погрешни изводи.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

И ние бяхме така ..при нас се оказа ,че родителите му бяха на прага на развода ..
    Просто говори с него ..давай направо ..нищо не губиш !Може би има сериозен проблем .. и му е нужна подкрепа и да не знае как да си я поиска ..
    Не бързай да си правиш погрешни изводи. [/quote]

съгласна съм..давай !

sedni i si pogovori seriozno s nego.tova 6te pomogne.ako te obi4a 6tete razbere.nai malkoto 6te ti obqsni za6to e taka .moje i da ne go pravi nar4no

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си