- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпроси
Полов живот значи да правя секс,тоест пенис да проникне във влагалището????
И само чрез проникване на пениса във влагалището ли се забременява? или чрез изкуствено оплождане,това ли са начините?
Русалчица
Ех, деца, деца. Можеш да забременеш и ако си играеш с половия орган на момчето и от там излезе сперма и попадне близо до влагалището или входа му. И запомни не можеш да забременееш при орален секс, нито при анален, освен ако не попадне сперма във влагалището ти.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
но ако съм по бельо нали не може? дори да се изхвърли там![]()
Русалчица
Дано децата ти не са толкова тъпи, колкото си ти...
НЕ!!!!Първоначално написано от stefito93
Ти на колко си?
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Moже и по-зле да са.Първоначално написано от Made_of_Pain
ДЕЦА,ЧЕТЕТЕ КНИГИ И В ГУГЪЛ ПРЕДИ ДА ЗАДАВАТЕ ТЪПИ ВЪПРОСИ!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Знам,че съм детенцено нали трябва да знам отговорите на някои въпроси ,вместо да си остана тъпа.
Русалчица
Да,отговори си на тях сама.Потърси книги у вас,прочети темата (ПЪРВАТА ТЕМА В РАЗДЕЛ 'СЕКС').Чак тогава,ако не можеш пускаш глупости по форумите.А ако наистина ти се наложи да прибегнеш до форуми за такива въпроси,значи си просто малоумна.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
най-голяма е вероятността да забременееш ако ти свърши на големия пръст на левия крак...
Всичко ще ти се изясни със времето. но то определено не ти е сега.Първоначално написано от stefito93
Най-лесния начин да разбереш дали са възможни е....
ПРОБВАЙ !!!!
Нека някое момче се "изхвърли" върху бельото ти ама точно на входа на влагалището.... Пробвай и като свърши в тебе и т.н. и ще разбереш от кое може
А КАТО НАЧАЛО СЕ НАУЧИ ДА ЧЕТЕШ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ!!!! ТЪПА СИ И ТЪПА ЩЕ СИ ОСТАНЕШ !!!!!
De-Phazz - Anchorless
Спрете се и вие. Половината форумци правят меко казано груби правописни грешки, така че спрете да се заяждате за писането. Сигурен съм, че ако се разгледам из мненията на тези, които са писали научи се да пишеш, ще открия доста правописни грешки.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Принципно е много хубаво да прочетеш малко,преди да пишеш глупави теми и да затормозяваш хората да ти пишат коментари от този род![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
не е тъпа
а необразована
прочети първата тема в раздела и ще ти станат ясни нещата
Ножа си тегли и като ти гледам ник-а 93 са чудя кФо стаА тука ?!Първоначално написано от stefito93
![]()
ахахахаПървоначално написано от AzBre
и аз бях така
от 90 нагоре ми се струват прекалено малки
ахахах
Тука не съм съгласен !!! Значи влизаш във форума и щом цъкнеш на темата СЕКС и 2-рата тема която виждаш представи си е ...Първоначално написано от HichNeMiPuka
http://img3.imageshack.us/img3/968/omgybg.jpg ето това ! Значи да не я видиш тази тема трябва да си сляп или тъп. Ако си необразован цъкаш на темичката и четеш. Ето значи тя като отвори главната страница и би трябвало поне да разгледа дали има някаква такава тема. Но не те още с отварянето и както видят бутона "нова тема" и го цъкат без дори да се замислят ! Ето за това е ТЪПА !!!! Мачока си е направил труда за всички вас мързеливи лапетии дето не разбирате що "патката" (както се изразяват в друга тема) се свивала и отпускала и как се забременява и т.н тръгнали да се чукат на поразия, пишат безсмислени теми и да смятат, че те са уникални и няма други като тях ! Разбирам, че ви е трудничко да четете.... Но поне като става въпрос за проблем, БЕ МАМКА МУ ОПИТАЙТЕ СЕ ПЪРВО ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ДАЛИ ВЕЧЕ НЕ СА ПИСАЛИ ЗА ТОЗИ ПРОБЛЕМ !!!!!
De-Phazz - Anchorless
не смятам, че целта ѝ е да бъде уникалнаПървоначално написано от Vichko0o
просто задава тъпите си въпроси
та тя е родена 93 година...
какъв акъл може да имаш на 16
поне при мен беше дефицит на тази възраст
хубаво е, че си схванала защо съм го написалаПървоначално написано от SexyTka
браво
в сравнение с мен сте,
не говоря по принцип
има мнооооого голяма разлика
капиш?
аз коментирам само възрастта в моментаПървоначално написано от SexyTka
но иначе съм съгласна
Не бе мацева ти не ме разбра :P ...Първоначално написано от HichNeMiPuka
Имах в предвид, че вместо да седне да порови в сайта тя смята, че трябва задължително да пусне нова тема, все едно е няква супер уникалната е така и на нея трябва да се угоди, вместо да си понапъне единствената мозъчна клетка и да намери нещо, което се търси около може би 5 минути ...
А иначе не само твоя акъл е бил дефицит на такава възраст всички сме били такиваНо сегашните поколения между 11 и 17 са просто ЛЕЛЕ !!!! Бедно ми е речничето да ги опиша.....
De-Phazz - Anchorless