.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

даваите идеи :D

с приателя ми се хванахме на бас дали мога да го влудя по skype само с думи ... даваите идеи нищо не ми идва на акъла
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Град
    kazanlak
    da go vludi6 kato go qdosa6 ili...?
    Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
    http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg

Мега фен Аватара на mynichka
    Познаваш си го, като гледам 3 месеца сте заедно ..давай.. просто наблегни на слабото му място
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Познаваш си го, като гледам 3 месеца сте заедно ..давай.. просто наблегни на слабото му място
    мхм..това е най-добрата идея !

Прицели се в слабото му място, но първо малко го подразни и постепенно стигни до точното място за победа Така ще се попържи малко на огъня

Колкото и заучено да седи в този форум , ние ли да ти кажем , които не го познаваме м ? Ти си го познаваш знаеш какво харесва футбол , баскет , мотори или пък коли заинтересувай се от болната му тема и така.

иска ми се да измисля супер романтичната история и необикновенна и дотолкова да го влудя че да неможе да спи даваите откачени идеи
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си