- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В кой университет искате да влезете?
Споделете.... аз ще се пробвам във ВИНС-а и ВТУ![]()
СУ!![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Пловдив![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Във Варна, в техническия или в икономическия.
Ако не ме приемат там, а в Габрово или Русе, изкарвам една година и правя преравнителен, за Варна.
Първоначално написано от AnincetoSexy
az iskam v nov balgarski ili tehni4eskiq sofiq ili burgas s psihologiq nooo tazi godina mi e rano ..drugata
Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий"![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
За мен има още време,но искам във Варна да уча...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Рано ми е още да мисля,но искам да вляза във Художествената Академия в София.![]()
^^ Pooky, и аз исках преди, но размислих ...
Искам в ПУ "Паисий Хилендаски" ( специалност : МИО с англ. език ) и се надявам,че ще стане..Днес видях,че имам 5.70 на предварителния по maths и съм мн happy ( просто исках да споделяяя :P) Сега остава и англ. да е наред и такаа..
УСПЕХ на всички кандидатсващииии![]()
УНСС![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Бургаския Свободен с География и Руски език.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
някой може ли да ми разясни как стоят нещата с Икономическия във Варна там паралелки бал,кандидат-студентски изпити или нз и аз![]()
То не е само до желание, а до възможност!Първоначално написано от Pooky
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
plovdiv4anka90, и аз много искам да уча МИО в ПУ, ама нещо не ми става мн ясно балообразуването за тази специалностПървоначално написано от plovdiv4anka90
Пише че има два начина, но нещо не ги разбирам
Можеш ли да ми ги обясниш .. и най-вече ми е интересно дали може да се кандидатства МИО само с оценките от матурите?
Мерси предварително![]()
...love is in the air ... ;]
Аз там ще кандидатствам.Първоначално написано от unicorn_f
Ти на колко години си? Ако завършваш тази година, малко късничко разпитваш за университета.
http://www.ue-varna.bg/bg/index.php?page=8000
Тук има всичко, което ти трябва.
ами за съм 10 клас още ама за сега съм решила там да кандидатствам и искам да знам какво ще ми трябва и мс за линкаПървоначално написано от Sissy90
![]()
СУ- политология
някои знае ли с бал 21 за винс-а какво може да се влезе...... ако някои вече влязъл сподели с какъв бал е влязъл също ще се радвам![]()
Още съм 8ми клас, но съм твърдо решена за УАСГ, с Архитектура.
Само колко много искам УАСГ!!!![]()
Първоначално написано от palavo__sladur4e90
http://www.ue-varna.bg/bg/index.php?page=6354 <---- това са минималните балове от миналата година. С 21 нямаш особени шансове.
И аз съм се насочила към ИУ Варна. Даже може да се каже, че съм приета.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На мене ми е рано още, но за сега съм се спряла на Холандия - с мениджмънт, международни отношения или връзки с обществеността![]()
Ами браво, радвам се за теб, аз не съм сигурна дали балът ми ще е точно 21, но в най- лошия случай, ще е толкова. Ти ходила ли си на предварителни, ако си по какво?Първоначално написано от TheBeliever
Ходих на предварителен по география и съм доволна от оценката си (5.75) и няма да се явявам на редовен. А ти как си смяташ бала и защо не си сигурна колко ще е? Не можеш ли да изчислиш дипломата?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote