- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- чуствам се ужасно обаркан....
Здравейте... Започвам на право. Аз съм гей и съм на 15. И който мисли да ме псува и да нарежда темата по добре изобщо да не си прави труда! Пиша темата защото наистина имам нужда да споделя с някой. КОЙТО ИСКА ДА НЕ ГО ЧЕТЕ!!! Преди месец се запознах с едно момче и неговата най - добра приятелка, която е лесбийка. Момчето е гей и между нас се получи т.е. си паснахме. Проблема е в това, че много си падам по най - добрата му приятелка... За 1ви път ми се случва да харесвам момиче и на сичкото от горе то да е лесбийка. Та много е странно чуството нямам тарпение да се видим или да си кажем чао, за да я прегарна. Обожавам да я прегращам. Много искам да я целуна и дори когато се целувам с авера си си мисля и си представям нея. Просто е най - прекрасното саздание на планетата. Оф не мога да разбера....та аз сам гей падам си по момчета какво става с мен....адски сам обаркан... Мисля си непрекаснато за това момиче и дори вече не се вазбуждам от приятеля си... оф отвратително е.... дори ме е гнус понякога.... Та не знам ко да правя...знам че нямам шанс с момичето, защото е лесбийка и е влюбена до полуда в аверката си, но не мога и да продалжавам да съм с момчето, към което абсолютно нищо не изпитвам дори малко ми е гнусно.... оффф не знам....какво става с мен???? АДСКИ САМ ОБАРКАН.... може би най - добре да се отделя изобщо от тях и да забравя за момичето (макар, че ми се струва невазможно)... не знам какво виждам в нея, но е най - най - най -най - прекрасното момиче, което някога съм виждал...просто не знам какво се случва с мен....защо точно в нея....офф не знам....адски сам обаркан...чуствам се адски объркан... преди се заглеждах по момчета и им са кефех, а ся само това момиче ми е в главата....адски сам обаркан раздвоен не знам какво се случва с мен....дали я обичам... не знам какво да правя.... да и кажа ли? Тя ще каже на авера ми, който и е най-добрия приятел и той ще ме зареже (защото е адски ревнив), което означава, че повече никога няма да я видя....оф не знам.... толкова много проблеми: КАКВО СТАВА С МЕН? ОБИЧАМ ЛИ Я? КАК МОЖЕ ДА ХАРЕСВАМ МОМИЧЕ? КАК ДА Я ЗАБРАВЯ? ЩЕ НАРАНЯ ЛИ АВЕРА СИ? ЩЕ ХАРЕСАМ ЛИ ДРУГО МОМИЧЕ? но не мога да си обясня как мога да харесвам момичета, което до преди месец ми се струваше противно и гнусно и дори за това се разделих с най-добрата си приятелка.....ужас...просто не знам
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
има само един логичен отговор... НЕ СИ ГЕЙ... и си влюбен в МОМИЧЕ... защо всички 15год. се мислят за обратни при едно привличане към същияг пол...а и щом момичето е лизбийка още по лошо... няма да излезе нищо...
излизайте прекарвайте си времето заедно и толкос... а ти зарежи приятели си и си дръж като мъж, няма да е тя последната която си харесал.... представи си след години срещаш момичето на живота си и кво имате си дете, перфектен брак и не знам си кво, и то разбира, че баща му се е мислел за гей, ми как ще се почуства то... замислял ли си се... знам че ще е трудно да я забравиш, но се налага, за да не се обърне всичко на обратно... и накрая да загубиш всички...
п.п. страхотен напредък с влюбването в момичето... не бъди объркан отдай се на желанието ... любавта м/у двата пола е нещо нормално, което е по хубаво от това да се падаш по момчета, имаш по голям шанс за създадеш семейство и да продължиш рода...![]()
Честито ..
Не си гей ..![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
престани с тея теми, неосъзнато същество.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
100% НЕ си гей.Но щом тя е лезбийка нямаш никакъв шанс [ако наистина е лесбийка].Знам,че е трудно ноо...трябва да я забравиш...
трябва да си чувал за забранения плод![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ami az ni6tno po razli4no nqma da ti kaja ot gornite menniq.ne si gei,pak i po -dobre,6te vidi6 po natatak 4e s momi4eta 6te ti e po-hubavo iiii tova momi4e(lesbiikata)zabravi q![]()
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
По-скоро сега започваш да разбираш, че не си гей. Досега си бил неориентиран(макар че си демонстрирал хомосексуално поведение). Между другото излезте само двамата с момичето на кафето, имай на предвид, че голяма част от момичетата лезбийки са се разочаровали от другия пол и за това често тръгват към своя (та нали вирее мисленето, че само твоя пол знае как да ти достави удоволствието най-добре![]()
, което е меко казано bullshit
![]()
![]()
). Ако успееш да и покажеш, че на теб може да се разчита, че не си като другите момчета (пък и лично не знам каква е нейната история, но по мои наблюдения обикновено това е един от вариантите), дръж се нежно (не женствено), разбиращо и за бога стегни се и се дръж малко и като мъж
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Според мен просто до момента в който си се запознал с това момиче не си срещал подходящата.Бил си оъркан и сам не си знаел какъв си.Нз според мен не си гей ... може би бисексуален,но не и гей.А по въпрса с момичето може просто да изглежда щастлива с приятелката си,но само тя знае какв чувства.Може би е била разчарована от мъжете до този момент и е прибягнала до варианта с момиче.А ако си решил да ги забравиш и 2-та и да не се виждате,по-добре признй на момичетоо чувствата си-нищо не губиш,а не го ли направиш цял живот ще съжаляваш,че не си опитал и ще се чудиш ако беше и казал какво щеше да стане.Успех!
Нали много ревеше, че не харесваш най-добрата си приятелка и тя не разбирала!
Ей такива като теб ги мразя най-много!
Когато имаш нещо пази го, бе!![]()
![]()
![]()
Помисли за приятеля си бе и момичето е хомосексуално!!!!!!!!!!!!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ами логичното обяснение е, че не си ГЕЙ! Но тъй като момичето, в което си влюбен е лесбийка едва ли имаш шанс с нея..... По-добре да прекратиш отношения с приятеля си и повече да не се виждаш с двамата, така ще ти е по-лесно да забравиш момичетоА и да - повече не ходи с момчета
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Вече не си гей поздравления.Ми аз ще ти предложа да обясниш всичко на приятеля си,и след това да прекратиш отношения с негo,за да не тръгнеш пак по тоя път.Признай на момичето ,че го харесваш,но надали ще се получи нещо щом е лезбийка.
moq syvet e stani emo ako ne ti haresva po4ni da se bocka6 ako i tva ne ti haresva togava vari se hvyrli ili obesi ddz ako ujivee6 probvai da ebe6 nqkoi koza ili hamster![]()
![]()
Природата си казала думатаНе си гей.. ама може да си би.. кой знае
![]()
Първоначално написано от qazwsx
........... No coment
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
ми неска го извиках и му казах: сланце имам чуството че се влюбвам в нея и той направи такава физиономия, че направооОооОооОооОооОооО ужас и после му казах мило базиках се исках да видя как ше реагираш. И после са варнахме при другите и той изцепи ко сам му казал и момичето което обичам вика на авера ми: зако не му заби ено! И днес стана дума за този форум и тя каза, че го посещева...просто не знам ако открие темата...
Ти гледай да не ти разбере иметоПървоначално написано от dimi93
![]()
Иначе за темата може да замажеш положението. Момче опитай се да я опознаеш, сериозно ти говоря, а това, което си го направил, ще ме извиниш е голяма глупост. Не се проверява така
![]()
Винаги се почва отдалече, ей така с разискване на някаква тема, където всеки да си каже мнението. Никога повече не пробвай да правиш такива работи.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
просто не си гей.Е друг е въпроса,че може да си бисексуален,което не ми се вярва щом чак те е гнус да целумаш момче.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Не мисля,че си обратен,щом харесваш момиче.Това да си падаш по момчета сигурно е било моментно.А щом не харесваш този,с който си в момента-скъсайте.С момичето може и да не се получи,но поне си разбрал,че си падаш по женския пол.
Не си гей,кво чудно има.Докъде стигнахме да се чусят що НЕ са обратниЗарязвай го момчето,кво ша правиш с него като не те кефи.А момичето...ами откъде си толкова сигурен че е влюбена в "аверката си "Кажи и че те кефи,ако отвърне-честито.Ако не-поне и благодари че заради нея вече не си 100% гей (или поне би)
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Лесно.Помоли да ти се изтрие или поне заключи темата и така.Първоначално написано от dimi93
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love