- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да разбера какво чувства...
Ми тръгнах съвсем спонтанно с едно момче и го заобичах страшно много... Но след време скъсахмерешихме пак да сме фр но се сещахме за старто време и ставаше супер кофти!
Скарахме се за пълни глупости и не си говрехме до преди дви седмици...
Седяхме си с една фр на една пейка и той дойде и почна да ми говори и след 10 мин прекарани в слушането на комплименти почна да ме прегръща накара ме да отидем в парка и така и стана, а аз бях с една фр и той с негов фр... почна да ме прегръща постоянно дори не ме пусна и за малко да се целунем... аз трябваше да си тръгвам така и стана...
На другия ден беше същото, а сега си махаме и си говориме и пстоянно ме гледа с онзи поглед- влюбения.
Аз страшно монго го обичам и искам да разбера какво чувства той...
Някакви съвети как да стане това?[/b]
Едва ли те търси , прегръща и там квото прави прави само ей така а ? Не мислиш ли ? Щом и ти го обичаш поговорете и тва е.
Възможно е и той самия да не знае какво иска, какво чувства. Аз си имах работа с едно такова момче и знам, че никак не е лесно. Няма да е лошо да поговорите, но ако не стане нищо или той самия не знае какво чувства го заеби, докато не се осъзнае...
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
според мен най-добре е да си поговорите, за да изясните чувствата сии ако и двамата се харесвате защо да не тръгнете отново, само че без да се карате за глупости
![]()
Еми да бахти смисъла да ни питаш тук кво да правя и ти самата много добре знаеш отвътре кво да правиш , знаеш че трябва да говорите ама в главата ти се въртят мисли като ами ако го изгубя и такива , отиваш говорите и тва е.
^ съгласна съм с горното мнение![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Или е осъзнал какво е загубил или просто са го прехапали хормоните![]()
разбери какво от 2те е и действай
мерси на сички ама така директно ли да му га кажа ако не тговори на чувствата ми ще съсипя и приятилствот ни...
.. да говориш с него може би?!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
не директно , ще убие всичко хубаво това , просто някак си извърти темата в тази посока.
Може би да го питам до кога ме е харесвал?
Внимавай да не е клопка,само и само да се хванеш отново в мрежите му!
не знам ти избери начина по, който да му го кажеш важното е да говориш с него !![]()
Първоначално написано от sasha_90
точно от това се притеснявам....
Ти решаваш какво ще правиш,но си имай едно наум.Първоначално написано от karitoo
Мерси мого
Толкова го обичам... Ако и той чувства същото мн ще ми е яко... но ако е номер...?!
Намери някой общ ваш приятел който да поговори с него но без да казва че ти имаш нещо общо... този метод е доста детски но действа![]()
Тя няма как да знае дали е клопка преди да поговорятПървоначално написано от sasha_90
Но както казва sasha_90 имай си едно на ум
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Първоначално написано от LoVeIsGoNe
Е до сега бях с една фр коята хади с негов фр и тя ми предложи да го пита дали ме харесва на не знам.....
Не знам какво да правя днес пак г видях и пак ме погледна така....?
Ами може твоята приятелка да говори с него, макар че наистина този начин е доста детински.Освен това не винаги е 100% сигурен. Може да я излъже, а така и ти да се заблудиш.
Според мен трябва просто да го извикаш някъде насаме и да си поговориш с него сериозно и открито. Попитай го направо защо се държи така - дали е просто приятелски или има нещо към теб.
После само ти можеш да си прецениш дали да му вярваш или не...все пак ние не сме гадатели.![]()
![]()
![]()
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Знам,че си объркана и единствиния начин да разрешиш бъркотията в главата ти е да говорите..Но бъди презпазлива.Поговорете на четири очи,за какво са ти посредници? Късмет!!
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Аз мисля като го видя да го дръпна в страни както вие ми предложихте и да го попитам до кога ме е харесвал така на него ще му стане ясно, че проявявам интерес но няма да му го кажа директно...
Вие как мислите?
Глупаво! Кво ше му кажеш? "Ела за малко да те питам нещо..." И ще го питаш до кога те е харесвал!? Глупаво, глупаво... По- добре прояви малко търпение докато останете сами и тогава си поговорете за добрите стари времена...Първоначално написано от karitoo
![]()