.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Oпарване от коприва

Здрасти хора! на 12 съм и преди 10-15 мин играх криеница и легнах зад едно дърво в някаква 6ибана коприва. не съм я видяла. Одеколони,кремове,дезедора нти ни6то не помага. нямам бъзи вкъ6ти таа плс кажете не6то да ме облек4и. Утре сутринта 6те има ли не6то ?
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    За пръв път ли се париш на коприва?? Лелелелеле, аз какви спомени имам особено от криеницата. Не се барай по опареното, утре ще си като нова, спокойно...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Ще ти е минало.Сега най-много да те сърби .

Голям фен Аватара на Yancheto
    Ами,мисля,че минава,ако го търкаш със здравец или магданоз.

Лелеее само аз ли никога не съм се парила. А през колко коприва съм минавала и съм пипала само аз си знам предполагам, че ще ти мине до утре..
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ще ти мине до утре. Ако ти е толкова неприятно облей със студена вода засегнатото място. Ама е временно..

Аз съм падала в коприва едно лято...като бях по къси панталонки и потниче... Няма да го забравя, беше ужасно

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Варна
    1во научи, че има букви Ч, Ш и Щ..

Мега фен Аватара на mynichka
    Не го пипай и ще се оправи до утре
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

не знам доколко е вярно, но съм чувал, че ако го натъркаш с чесън, помагало. Също и с оцет. Одеколон също. Крем Здраве. Алергозан. С дезодорант няма как да стане. Или изчакай до утре, ще ти е минало.

Скайп - dark_elf2

WTF??????????

Утре няма да ти има нищо ако не го чешиш!
    Баси нито имаме отровни змии в нашата родина (аре само 2 в планините) ,нито отровни пачци и жаби...
    Една коприва нищо не е,я се дръжте по мъжки

Вземи си студен душ..

Аз като малка се бях спънала и се премятах на село по един баир целия с коприва.. Няма да ти казвам какво ми беше после..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Oпарване от коприва

Цитирай Първоначално написано от IncHeTy
    Здрасти хора! на 12 съм и преди 10-15 мин играх криеница и легнах зад едно дърво в някаква 6ибана коприва. не съм я видяла. Одеколони,кремове,дезедора нти ни6то не помага. нямам бъзи вкъ6ти таа плс кажете не6то да ме облек4и. Утре сутринта 6те има ли не6то ?
    с каквото и да се мажеш няма да спре да ти пари
    след някой др час ще си спре само
    <N>

А бе лапетата нямат ни най-малка обща култура бе!Опарила те е коприва,ми изсери се на мястото където си се опарила и ще ти мине ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си