- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Oпарване от коприва
Здрасти хора! на 12 съм и преди 10-15 мин играх криеница и легнах зад едно дърво в някаква 6ибана коприва. не съм я видяла. Одеколони,кремове,дезедора нти ни6то не помага. нямам бъзи вкъ6титаа плс кажете не6то да ме облек4и. Утре сутринта 6те има ли не6то ?
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
За пръв път ли се париш на коприва??Лелелелеле, аз какви спомени имам особено от криеницата. Не се барай по опареното, утре ще си като нова, спокойно...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Ами,мисля,че минава,ако го търкаш със здравец или магданоз.
Лелеее само аз ли никога не съм се парила. А през колко коприва съм минавала и съм пипала само аз си знампредполагам, че ще ти мине до утре..
Stay up all night with the stars *
Не го пипай и ще се оправи до утре![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
WTF??????????
Утре няма да ти има нищо ако не го чешиш!
Баси нито имаме отровни змии в нашата родина (аре само 2 в планините) ,нито отровни пачци и жаби...
Една коприва нищо не е,я се дръжте по мъжки![]()
Вземи си студен душ..
Аз като малка се бях спънала и се премятах на село по един баир целия с коприва.. Няма да ти казвам какво ми беше после..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
с каквото и да се мажеш няма да спре да ти париПървоначално написано от IncHeTy
след някой др час ще си спре само![]()
<N>
А бе лапетата нямат ни най-малка обща култура бе!Опарила те е коприва,ми изсери се на мястото където си се опарила и ще ти мине ...