Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
Стоиш си у вас. Гледаш ТВ. Стоиж неподвижен, дори не гледаш кучето. И то започва да ти се звери, пени и евентуално охапе.
Кво прайм.

Те и хората не убиват ей така, ама има хиляди случаи нали на првъртели хаховци без никой да ги закачи, свободни ли ги оставят..

А бе няма значение. Аз съм по-скъп и моите роднини също от едно куче (говори наистина за без провокация от човека), така че..

Като не ми изнася как се държи - или да си върви или да мре (зависи от случая), не съм го взел да съм му крив при положение, че се грижа за него..
Защо изобщо си правиш устата да спориш за неща, от които не разбираш? След като нямаш време да си "играеш" на куче и водач значи не бива да имаш куче. Кучето е отговорност и ако ти не си "поиграеш" утре ще нахапе и някой минувач, защото ти не си си направил труда да го социализираш правилно. И днес ще убиеш този помияр, а утре следващия и следващия, и следващия... колко кучета мислиш да убиеш преди да попаднеш на куче със слаба нервна система, което ще можеш лесно да подчиниш?