- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако те ухапе куче...
Ммм информацията не ми се струва много достоверна.Нямай вяра на тази жена, консултирай се със специалист. :P
Е ако за това се консултира със специалист, ще я отпратят с шутове.Първоначално написано от cappy123
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Толкова ли си тъпа не мога да разбера.
Вече ти го казаха няколко пъти в темата, ама ти не слушаш.. както си направила и оня път.
Ако те ухапе куче - то трябва да умре като го УБИЯТ! Иначе се озверява и ще хапе наред.
Така стана с нашето на село. Нахапа баба навсякъде и се озвери. Баба оживя, ама кучето умря - щото го гръмнаха в главата.
Сега кое не ти е ясно... егати.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
пчелата жили, осата хапе![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Кучето не озверява, защото е захапало веднъж. Нито озверява ако хапне сурово месо, защото кръвта им действала някакси, както се носят митовете. Но да, разбирам, че е по - лесно да извадиш оръжието и да стреляш, отколкото да седнеш, да прочетеш книга или две, да поставиш песа на правилното място в йерархията и да нямаш проблеми доживот. И не ми протестирай, това не се прави след като нахапе баба ти, а ПРЕДИ това!!!Първоначално написано от MakeMeLaugh
наредиха ли теПървоначално написано от babity
![]()
смърт за бедномните помяри,
в момента има бременна кучка в мойта махала, мисля да я гърмя, иначе ще роди поне 6-7 кутрета.
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
^^ Не, не са ме наредили в случая
babity, на теория нещата са едни, на практика други.
Въпросното куче беше така да се каже изследвано и се установи, че нервите в главата или мозъкът му (не помня кое точно) са се притискали от черепната кутия на кучето, което се е получило от възрастта с времето и накрая то да го наречем превърта на моменти и се случват случки.
Но дори и да изключим текста горе:
Ти такова куче, което е нахапало някой твой роднина 7 или 8 пъти, вкл и за врата и главата (за късмет нищо не стана фатално) би ли го оставила до теб и да живееш заедно с него, като просто отвориш някоя книга и почетеш нещо си, че нищо му няма и бла-бла...
Аз бих го изкормил на момента.
И е факт, че Пит Булите за уличните боеве се хранят със сурово месо на тъмно само от 1н и съши човек.. пък ти както искаш си го разбирай.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
^ а бе кучетото нападне ли веднъж стопанина си , куршума трябва да лети !
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Не че не слушам. Разбрах кво ми казаха, ама оная не каза, за убиване тя каза, че то само трябвало да умре без никой да го убива. На мен това ми стана интересно.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Еххххх значи!!![/b]
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ти четеш ли какво ти се пише? Казах, че това се ПРАВИ преди да се стигне до инцидент! Кучето е животно, което за да живее добре трябва да е част от определена йерархия. В момента, в който му покажеш, че си слаб и му позволиш да ти се качи на главатА то се качва на лидерската позиция (която е строго определена за водача, с други думи ЧОВЕКА) и ще направи всичко по силите си за да я задържи възможно най - дълго. И тая "болест" със "специалната част от черепа" съм я чувала безброй много пъти и то специално за добермани и ротвайлери. Склонна съм да се съглася, че кучето е имало проблем тогава и само тогава когато видя научнообоснованото мнение на лекар за тази болест. И ако в действителност такъв проблем е бил налице (в което силно се съмнявам) къде сте били вие за да приспите агресивното животно преди да се случи това? Преди няколко седмици стана меле. Дворното срещу къщните. Единият захапва и докато му отвориш челюстта другия се заприщва за някъде другаде. Майка ми се оказва насред въпросното меле и дворното куче я нахапа. Отиде на лекар, боцнаха и инжекцията, седя си с компресите колкото беше нужно, но така и не убихме кучето, а нямаме и намерение да го правим. Има една приказка, много подходяща за случая: няма злобни кучета, има глупави хора.Първоначално написано от MakeMeLaugh
как да се предвиди след като не е имало признаци, а е станал от раз.
ти лично предвиждаш ли земетресенията, гейзери, вулани и т.н. има неща, дето докато не се случат не се предвиждат.
ебати дървените философи майна.
и не сме играели никви театри с господар и стопанин.. всеки ден се е отнасяно с него по 1 и същ начин без разлика, или то е влезнало в пубертета и му е щукнало, че е силен шеф вече..
говориш си едни теоретични нещица, дето на практика са трудно осъществими поне в този случай.
тва, че са нахапали твоя роднина, не значи, че знаеш всичко и че можеш да предскажеш всичко.. що не сте го предвидили преди това, а...
същата работа
заключението ми е 1-но. .направи ли глупост (да посегне с хапене на човек БЕЗ видима причина) мастията - избива се докрак. не желая да усеща страха ми винаг дкато е до мен или да стоя "на тръни"..
Аре не ми се пише, днес взех последния изпит и завърших 2-ри курс успешно и ми е кеф![]()
не говорим при самозащита. това си е нормално.
а примерно както си стои и да скочи да хапе, да напада и т.н. както в моя случай.
каква е гаранцията, че пак няма да му щукне нещо.
Стоиш си у вас. Гледаш ТВ. Стоиж неподвижен, дори не гледаш кучето. И то започва да ти се звери, пени и евентуално охапе.
Кво прайм.
Те и хората не убиват ей така, ама има хиляди случаи нали на првъртели хаховци без никой да ги закачи, свободни ли ги оставят..
А бе няма значение. Аз съм по-скъп и моите роднини също от едно куче (говори наистина за без провокация от човека), така че..
Като не ми изнася как се държи - или да си върви или да мре (зависи от случая), не съм го взел да съм му крив при положение, че се грижа за него..
Имам чувството , че цял живот.. все едно са те държали в някакъв изолатор и са те пуснали преди няколко седмици... и нямаш обща култура...Първоначално написано от OneGirl
ACϟDC
Не, че нямам обща култура, но нормално ли е в училище да ни говорят такива измислици. Е то тази тва като ни го обесняваше в стаята нямяше учител, бяха я пратили колкото да ни занимава там с нещо, защото нали вече няма свободни часовеПървоначално написано от FlashMX
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
"Или ти или кучето"
Какви са тея глупости.
OneGirl, те не са измислици.
ама бас ловя, че имаш ебати въображението и изобщо не мислиш трезво..
след толкова писане в темата, ти продължаваш да си твърдиш измислицата.. а бе зле си.
Защо изобщо си правиш устата да спориш за неща, от които не разбираш? След като нямаш време да си "играеш" на куче и водач значи не бива да имаш куче. Кучето е отговорност и ако ти не си "поиграеш" утре ще нахапе и някой минувач, защото ти не си си направил труда да го социализираш правилно. И днес ще убиеш този помияр, а утре следващия и следващия, и следващия... колко кучета мислиш да убиеш преди да попаднеш на куче със слаба нервна система, което ще можеш лесно да подчиниш?Първоначално написано от MakeMeLaugh
MakeMeLaugh продължава да ме изумява с екстремалната си тъпота, честно.
Това просто няма как да се случи, ако си възпитавал кучето с любов и внимание (както би трябвало да се прави)Стоиш си у вас. Гледаш ТВ. Стоиж неподвижен, дори не гледаш кучето. И то започва да ти се звери, пени и евентуално охапе.
Saatana vittu perkele hate crew!
Хахахах ебати смеха вкарваш :>
Случая беше със селското ни куче![]()
По принцип от мн неща разбирам, но ми доставя удоволствие да ти пиля нервите
Един съвет: Ожени се за кучето си. нека има мъж в семесйтвото ви ;д
(към babity) ^тези животни са те обвзели отвсякъде.. но пък е хубаво, че има един такъв човек във форума.
Занимаваш ли се с нещо сериозно? Развъдна дейност?
Готвя се да кандидатствам ветеринарна медицина. Естествено, имам си предпочитания и някои по - любими породи, но на този етап не бих се заела с развъдна дейност, а и аз отглеждам домашни любимци, а не изложбени кучета.Първоначално написано от sword
MakeMeLaugh, не можеш да ме дразниш. Виж, съжаление предизвикваш. Такива големи претенции, а толкова малко покритие.
Мхм, хубаво е човек да си вярва, но не прекалявай
Лапешка работа![]()