fOreverReD, приятелю, ти не правиш разлика между куче, което се закача с теб (за игра) и такова, което те напада. Предполагам, че става дума за териториална агресия.
С БЕЗДОМНИ (всичките "инциденти", които написах в предния си поуст са заради бездомни, а не домашни кучета!) кучета аз не искам да си играя! Ако те искат... Еми не е мой проблем това... Защо трябва да правя разлика м/у нападение и игра?! И двете не са ми приятни, следователно го приемам за нападение? Ако аз почна да те пипам м/у краката, а на теб не ти харесва, какво?! Ще го възприемеш като игра ли, само и само защото аз си 'играя' с тебе... Аре моля ти се!

И ако са агресивни към, то аз съм във всякакво право да ги мразя! Дори както написах, вече няма да толерирам някви безгръбначни плужеци да ме ръмжат и да ме лаят е така за нищо... Като малък живях достатъчно в страх, сега повече няма да го търпя това. Следващото куче което си позволи да ме ухапе ще се погрижа лично да страда, до края на жалкия му живот!

ДА МРАЗЯ кучета имам фобия... Научете се да четете btw, не случайно мразя БЕЗДОМНИТЕ кучета. Но ако бяхте си направили труда да прочетете и да асимилирате поуста ми... Нямаше да се налага да се повтарям.

Хубаво е да си уверен и силен, т.е. да си алфа мъжкар и тогава няма да имаш проблеми, но в момента си просто поредния силен в интернет шушляк, който говори за изтезания и не знам какво, а заешкото му сърчице се свива всеки път като види куче. Колкото повече се страхуваш, толкова по-озлобен ставаш, а кучетата те усещат и толкова повече ще си имаш проблеми.

Решение: бъди мъж!
Бих ти се изсмял в лицето... То и слона се страхува от мишки, ама... Приеми го като ирония/самоирония и подигравка или както искаш, се ми е тая... Заешкото ми сърциче се свиваше... преди, вече не е така, но пак не ми е много приятно и винаги влизам в един и същи филм, като мина на 1 метър от някое псе. Винаги си представям как ме ухапва и от детските ми години изникват доста спомени...

А за тебе мога да кажа, че си поредния болен мозък (имаш поне едно куче... Повечето стопани на кучета мислят по тоя, същия малоумен начин) за когото животните са по - важни от хората.

А това, че не ми изкоментира предния поуст и не ми обясни с какво съм ги провокирал е достатъчно показателно какъв си и за какво се бориш... Айде за 1вия случай може би вината е изцяло моя, но за другите 2...