- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако те ухапе куче...
Не знам дали снимката е отправена към мене, но... "One horse race", както казват. Никакви смислени аргументи не извади тоя човек...Първоначално написано от FlashMX
Когато ти дойде акъла тогава ела и спори, моля те... излагаш се.
Това мене не ме интересува, честно казано... Дреме ми на оная работа (без извинение), заради кого има толкова бездомни кучета на улицата! Ако ти искаш да живееш като мишка добре... Но на мен ми стига толкова... Няма да се оглеждам постоянно за кучета, няма да се обръщам постоянно ако съм минал до някакво куче и то е зад гърба ми и със сигурност няма да заобикалям цяла софия, само защото някъде си е легнал някъв мелез... Ще гледам да не ми пука, но ако пак някое псе се направи на хишник, ще му покажа как се ловува... с пушката на един съсед... Дупе да му е яко на сладурчето!Не можеш да избягваш срещите с бездомните кучета. И това е вина не на животното, а на хората, които са отговорни то да е такова. Относно фобията ти... консултирай се със специалист и се опитай да я преодолееш. В противен случай те очакват още неприятни случки с кучета.
Аз фобията няма да я преодолея, освен ако не си взема куче, а на тоя етап това е невъзможно. Един приятел има немска овчарка, още е малък и игрив (кучето имам предвид, мъжко е) и не ме е страх от него, дори ми е кеф да си играя с него... Но след няколко години като стане на мойте кила дето се вика... Тогава няма да ми е много приятно да съм около него.
Най - много мразя като не ми усетят иронията...
Черният ми дроб ме мрази...Алкохолна кома/клинична смърт всеки Божи ден