.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна

а когато се почувствате самотни?

тогава какво.. понякога имам едно натрапчиво чувство .. реве ми се едно такова и искам някой от другия пол да ми обърне внимание ама няма..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Нали знаеш, че след всяка тъга идва още толкова, даже и повече радост Винаги има такива моменти.. Няма човек, който поне веднъж да не се е чувствал самотен. Но всичко отминава и се забравя..
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Фен Аватара на tsvety_91
    Град
    Sofiq
    Тогава си пускаш най-любимата бърза песен и си казваш:"Самотна ли?Луда ли съм" и се радваш на нещата около теб,забрави мъжката част и тя сама ще си падне :P
    Обичай така,както искаш да бъдеш Обичан!
    Хора моля вижте ми животинките: http://www.lubimec13.com//levelup.php?id=1608
    http://www.jivotno.com/svirka
    Благодаря

Град
    на ЛуНаТа
    Когато се почувствам самотна излизам с прятели..слушам музика.. и се забавлявам
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Аз пък не мога да слушам весела песен и да забравя... Ето защо си пускам някоя много тъжна балада, обмислям всичко (понякога плача), давам си равносметка, че може да е къде-къде по-зле и така..Минава ми
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Супер фен Аватара на kindergarden
    По природа аз съм страшно позитивен човек и за това не си позволявам да мисля за такива неща.Нищо не мога да променя като седна да се самосъжалявам.Когато се случи да се сдухам,пускам си някоя простотия и гледам да забравя лошите мисли

Супер фен
    аз като се чувствам самотен - работя, то всеки ден почти съм на работа и нямам време вече да съм самотен. а пък на края на месеца дават едни неща с които хич не ми пука че нямам никой около себе си, десетима алеко константиновци са ми по-добре дошли от някоя тъпа пу*ка

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: а когато се почувствате самотни?

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    тогава какво.. понякога имам едно натрапчиво чувство .. реве ми се едно такова и искам някой от другия пол да ми обърне внимание ама няма..
    Пускам си сдухващи песни и се довършвам

аз пък излизам и се веселя
    What you give is what you get !!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Когато спреш да търсиш само ще дойде ... пробвай ще видиш
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от readyornot
    аз пък излизам и се веселя
    Ае излез да се веселиш,като те зареже най-ценното ти същество на тоя свят.Чувствам се самотен от 1 месец и за миг не съм спрял да се чувствам така!

И аз ги имам тея моменти. Просто в такива моменти прави нещо, за да не ти остане време да се сдухваш. Можеш да изливаш тези отрицателни емоции като твориш. Аз например, пиша или свиря на китара и после се чувствам някак... пречистена.
    Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Аз лично си признавам, че изпадам в депресии ... сдухвам се на макс.. ии не разчитам на никой да мо помогне, защото си знам хората около мен...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Аз доста често се чувствам така. И не искам просто някой от другия пол. Искам само него. Никой друг. Да ама е далеч и така си оставам с желанието. Когато се почувствам самотна ме избива да пиша стихотворения или просто нещо за нас.. доста ми олеква така.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Като съм самотна си пускам музика и си мисля за моето слънце.

Пускаш хубавата музика... излизаш с близки приятелии възползвай се от това че си сама за теб това е в момента гадно а други мечтаят за това извличай от всяка ситуация максималното

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами доскоро изобщо не ми пукаше на никое момче и ги режех който и да се опита да ме доближи, а ся се чувствам самотна и ми е мн гадно, имам чувството че харесвам някой ама всъщност никой не харесвам Като се сдухам че съм самотна си пускам романтични филми и си мечтая понякога си рева даже, като ми дойде в повече натоварването за деня и накрая като се сдухам и рев ама ми олеква накрая, все си казвам: ще преодолея срама, ще заговоря някой..ама не го правя
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не мога да кажа, че не ми се е случвало, случвало ми се е но не много често. Аз съм позитивен човек и вярвам, че след дъжда идва слънцето. Всеки има падения, важното е да станеш и да продължиш напред. Чашата е винаги наполовина пълна
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

еми нормално-и аз много 4есто се 4увствам така,все пак сме и в такава възраст.но това е само период който ще отмине и ще дойде по-добър
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Far Away
    Когато се почувствам самотна ям. Повярвай ми от това да се натъпчеш със шоколад по хубаво нещо няма. Замислям се и се радвам че точно в този момент съм сама. Нали не съм длъжна да си деля шоколада и си го изяждам самичка. Понякога пък просто сядам и плача. И в двата случая ми става по-добре.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    като ми есамотно излизам с приятели,или се занимавам с нещо отпускащо и приятно...особено помага да се видя с някой приятел-напомня ми колко хора ме ценят и ме обичат и колко съм богата,че са до мен...пък ако и това не момогне-шоколада е безотказен
    успех и вярвай,че все някога ще срещнеш принца на....хмм..на бяло МАГАРЕ

Голям фен
    Всеки има нужда понякога да си поплаче ... И на мен ми се случва да се почувствам така,но след като дам израз на емоциите си - пускам си тъжна музика,пиша нещо или просто плача - всичко си минава и отново се усмихвам
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Аз пък не мога да слушам весела песен и да забравя... Ето защо си пускам някоя много тъжна балада, обмислям всичко (понякога плача), давам си равносметка, че може да е къде-къде по-зле и така..Минава ми

Постъпвам по апсолютно същия начин

говоря с най - добрия си приятел

idva meri djein i opravq neshtata!!! sled tovaz muzika i smqh s nqkoi frend

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си