- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- а когато се почувствате самотни?
тогава какво.. понякога имам едно натрапчиво чувство .. реве ми се едно такова и искам някой от другия пол да ми обърне внимание ама няма..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Нали знаеш, че след всяка тъга идва още толкова, даже и повече радостВинаги има такива моменти.. Няма човек, който поне веднъж да не се е чувствал самотен. Но всичко отминава и се забравя..
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Тогава си пускаш най-любимата бърза песен и си казваш:"Самотна ли?Луда ли съм" и се радваш на нещата около теб,забрави мъжката част и тя сама ще си падне :P
Обичай така,както искаш да бъдеш Обичан!
Хора моля вижте ми животинките: http://www.lubimec13.com//levelup.php?id=1608
http://www.jivotno.com/svirka
Благодаря
Когато се почувствам самотна излизам с прятели..слушам музика.. и се забавлявам![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Аз пък не мога да слушам весела песен и да забравя... Ето защо си пускам някоя много тъжна балада, обмислям всичко (понякога плача), давам си равносметка, че може да е къде-къде по-зле и така..Минава ми![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
По природа аз съм страшно позитивен човек и за това не си позволявам да мисля за такива неща.Нищо не мога да променя като седна да се самосъжалявам.Когато се случи да се сдухам,пускам си някоя простотия и гледам да забравя лошите мисли![]()
![]()
аз като се чувствам самотен - работя, то всеки ден почти съм на работа и нямам време вече да съм самотен. а пък на края на месеца дават едни неща с които хич не ми пука че нямам никой около себе си, десетима алеко константиновци са ми по-добре дошли от някоя тъпа пу*ка![]()
Пускам си сдухващи песни и се довършвамПървоначално написано от ElinoOor
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
аз пък излизам и се веселя![]()
What you give is what you get !!
Когато спреш да търсиш само ще дойде ... пробвай ще видиш![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ае излез да се веселиш,като те зареже най-ценното ти същество на тоя свят.Чувствам се самотен от 1 месец и за миг не съм спрял да се чувствам така!Първоначално написано от readyornot
![]()
И аз ги имам тея моменти. Просто в такива моменти прави нещо, за да не ти остане време да се сдухваш. Можеш да изливаш тези отрицателни емоции като твориш. Аз например, пиша или свиря на китара и после се чувствам някак... пречистена.
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
Аз лично си признавам, че изпадам в депресии ... сдухвам се на макс.. ии не разчитам на никой да мо помогне, защото си знам хората около мен...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз доста често се чувствам така. И не искам просто някой от другия пол. Искам само него. Никой друг. Да ама е далеч и така си оставам с желанието.![]()
Когато се почувствам самотна ме избива да пиша стихотворения или просто нещо за нас.. доста ми олеква така.
Като съм самотна си пускам музика и си мисля за моето слънце.
Пускаш хубавата музика... излизаш с близки приятелии възползвай се от това че си сама за теб това е в момента гадно а други мечтаят за това извличай от всяка ситуация максималното![]()
ами доскоро изобщо не ми пукаше на никое момче и ги режех който и да се опита да ме доближи, а ся се чувствам самотна и ми е мн гадно, имам чувството че харесвам някой ама всъщност никой не харесвамКато се сдухам че съм самотна си пускам романтични филми и си мечтая
понякога си рева даже, като ми дойде в повече натоварването за деня и накрая като се сдухам и рев
ама ми олеква накрая, все си казвам: ще преодолея срама, ще заговоря някой..ама не го правя
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не мога да кажа, че не ми се е случвало, случвало ми се е но не много често. Аз съм позитивен човек и вярвам, че след дъжда идва слънцето. Всеки има падения, важното е да станеш и да продължиш напред. Чашата е винаги наполовина пълна
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
еми нормално-и аз много 4есто се 4увствам така,все пак сме и в такава възраст.но това е само период който ще отмине и ще дойде по-добър
I can't stop myself from loving you <3
Когато се почувствам самотна ям. Повярвай ми от това да се натъпчеш със шоколад по хубаво нещо няма. Замислям се и се радвам че точно в този момент съм сама. Нали не съм длъжна да си деля шоколада и си го изяждам самичка.Понякога пък просто сядам и плача. И в двата случая ми става по-добре.
![]()
като ми есамотно излизам с приятели,или се занимавам с нещо отпускащо и приятно...особено помага да се видя с някой приятел-напомня ми колко хора ме ценят и ме обичат и колко съм богата,че са до мен...пък ако и това не момогне-шоколада е безотказен![]()
успех и вярвай,че все някога ще срещнеш принца на....хмм..на бяло МАГАРЕ![]()
Всеки има нужда понякога да си поплаче ... И на мен ми се случва да се почувствам така,но след като дам израз на емоциите си - пускам си тъжна музика,пиша нещо или просто плача - всичко си минава и отново се усмихвам![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Първоначално написано от Desir3
Постъпвам по апсолютно същия начин![]()
говоря с най - добрия си приятел
idva meri djein i opravq neshtata!!! sled tovaz muzika i smqh s nqkoi frend![]()
![]()