.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    чесно казано не съм се чувствала самотна от някъде година (малко по малко) но преди когато се чувствах така .... нз излизах с приятели и пак бях самотна но поне не мислех за самотата толкова мн

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ами доскоро изобщо не ми пукаше на никое момче и ги режех който и да се опита да ме доближи, а ся се чувствам самотна и ми е мн гадно, имам чувството че харесвам някой ама всъщност никой не харесвам Като се сдухам че съм самотна си пускам романтични филми и си мечтая понякога си рева даже, като ми дойде в повече натоварването за деня и накрая като се сдухам и рев ама ми олеква накрая, все си казвам: ще преодолея срама, ще заговоря някой..ама не го правя
    и при мен е същото ...
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Викай жиголо.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ами доскоро изобщо не ми пукаше на никое момче и ги режех който и да се опита да ме доближи, а ся се чувствам самотна и ми е мн гадно, имам чувството че харесвам някой ама всъщност никой не харесвам Като се сдухам че съм самотна си пускам романтични филми и си мечтая понякога си рева даже, като ми дойде в повече натоварването за деня и накрая като се сдухам и рев ама ми олеква накрая, все си казвам: ще преодолея срама, ще заговоря някой..ама не го правя
    +1

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Като ми е самотно му звъня да се видим. И като съм в ръцете му вече не ми е самотно. Или просто си говорим по телефона.
    Ако в момента нямам връзка с него звъня на една приятелка. Тя ме разбира. И в зависимост от настроението и колко съм затънала, или пускам ревливи филми и тъжни песни, или излизам за да се разсея.
    Няма по-голям "кеф" от това да се забиеш сама с огромна чиния храна, тъжен филм и куп депресиращи мисли.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Веднага гепа тела и се обаждам на приятели,познати за да излезем.Ако ми е накривяло много ще напиша някое есе или ще поиграя с котката.В крайна сметка може и да прекарам 1-2 часа в рев.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Аз пък не мога да слушам весела песен и да забравя... Ето защо си пускам някоя много тъжна балада, обмислям всичко (понякога плача), давам си равносметка, че може да е къде-къде по-зле и така..Минава ми
    И аз постъпвам по същия начин.Иначе със седмици не мога да се оправя...Въпреки всичко винаги след лошото идва и хубавото,което отново те връща в играта и пак всичко си е наред (тъпо,но понякога истина)...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Аз пък не мога да слушам весела песен и да забравя... Ето защо си пускам някоя много тъжна балада, обмислям всичко (понякога плача), давам си равносметка, че може да е къде-къде по-зле и така..Минава ми
    И аз постъпвам по същия начин.Иначе със седмици не мога да се оправя...Въпреки всичко винаги след лошото идва и хубавото,което отново те връща в играта и пак всичко си е наред (тъпо,но понякога истина)...
    И аз се присъединявам.

Супер фен
    Пускам си няква тъжна песен, за да ми стане още по-гадно и яко рев!
    nicolepcd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си