- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Общите интереси или различието?
Какво ви допада повече,половинката ви да е съвсем различна от вас или да имате много общи неща?![]()
Общите интереси.
ами според мен това е малко глупав въпрос,защото ако нямаме нищо общо,едвали ще сме заедно...
Зависи ... и от двете по малко ... да има общи интереси, за да прекарвам времето си по-приятно с дадения човек ... и различия, за да не ми е скучно и да знам всичко, което ще каже ... направи и тн ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
С напълно различен човек, просто няма как да бъда.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Абе киефи ми дза е от друга
расъ и да не и знам езика и
ако може евентоалну да и ут
някое племе занзибарско с
различни обечай там у-у дет вигат
и у глъвътъ да е кат карборатур.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
хей,защо трябва да имаме задължително общи интереси да сме заедно,само трябва да се разбираме и да можем да разговаряме на различни теми.Аз преди ходих с метъл,какви общи интереси като нямахме почти нищо общо,но много го харесвах и така...И като за него и различните ни интереси изскарахме не малко време..6 месеца някъде май се събират
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
По-скоро и от двете. Най-добър е принципа на допълването. Тоест като наложиш две части една срещу друга те да си паснат, разбира се, не на средата, в някои части може едната част да е по-навън, а другата по-навътре. Надявам се с този пример да съм представил добре принципа.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
И двете. Трябват общи интереси, за да има общи теми на разговор. Но и трябват различия, за да се поддържа жива тръпката.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
По средата.
Ако сме напълно различни не става, ако пък сме еднакви пак зле.
Трябва да имаме общи интереси, но и да се различаваме по нещо.
Хем да не е скучно, хем да не се избием![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
До сега винаги съм харесвала момчета с които имаме общи интереси или общи разбирания за нещата..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И от двете по-малко. Трябва да имаме общи интереси, но и да не сме с напълно еднакви интереси. Противоположностите се привличат до една степен.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Съгласна съмПървоначално написано от LovelyGirl
При мен и приятеля ми е точно така
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
mmm po-skoro i ot dvete po malko![]()
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
И аз ъм така само дето сме от година и половина.Първоначално написано от lipstik
![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Трябва да сте настроени еднакво към живота,да гледате по един и същ начин на нещата,които се случват през живота,за да се подкрепяте,когато е нужно и да се разбирате един с друг.Незнам дали съм права,но мисля,че ако двама човека,на които "основата" им е различна ,ще се борят и ще искат да променят представите на половинката си ...А интересите вече са си индивидуални,както и целите...
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Най - добре е и от двете по малко. Както се казва златната среда
Общи интереси са важни, но трябва да има и различия за да се поддържа интереса..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Първоначално написано от TheBeliever