- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По дяволите искам нещо да се случи
Еми това е положението, затънала съм по един младеж брутално много и вече не знам кво точно се случва...
С него сме колеги първи курс, общо взето в началото си мислех единствения симпатичен младеж от групата дай да си поиграем, колкото да си имам и някви други неща в университета не само учене.
Да, ама не, от 3-4-5-6 месеца се имаме в началото по бира след лекции, после ей така да излезем една вечер да отпразнуваме някой предаден проект, после започнахме да излизаме с моите приятели...ей така да има с кого да си убиваме времето и двамата. Сваляхме се уж само за гаврата иии бях почти заебала мисълта, че някога ще сме нещо повече от приятели. Обаче май прекалихме с времето, което прекарваме заедно и ей така една вечер се напихме леко и малко се събудих гола до него сутринта...На другия ден никъв проблем, станахме си сякаш нищо не се е случило и няма да се повтори, ама се повтори...
После допреебахме нещата май вече съвсем...отношенията ни са супер, обаче изглеждаме съвсем като двойка, а не сме и на мене ми е тъпо, абе гадна ситуация общо взето...
Та тая вечер ми се преебаха плановете и се замислих за него и искам нещо да се случва вече между нас, не да се правим, че сме си само приятели' ама не че ви интересува....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ами големи хора сте, защо не поговорите открито за взаимоотношенията си? Е не като децата "искаш ли да ходим" "Да"Просто разбери дали освен физическите взаимоотношения, иска заигравката ви да прерасне в истинска връзка...с всички екстри
Good Luck
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Абе момиче наистина стегни се и му признай. Знам, че е трудно, но ако пробваш няма лошо. Ако ти откажи, аз дори не виждам смисъл да си лягаш с него, защото явно това ще иска.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
mila gledai sega.sled kato toi prekarva tolkova vreme s tebe i to ne ot v4era ili dnes to tova bi trqbvalo da ozna4ava 4e ne si mu beezrazli4na.a dokolkoto ako si misli6 4e e samo za zaigravkata s tebe mislq 4e se laje6.nikoi 4ovek ne moje da e s dr tolkova vreme i da se zaigrava s nego i to i da prekarva tolkova mn ot jivota si snego.
ne se strahuvai.ponqkoga mom4etata gi e strah pove4e i i ot nas .taka4e deistvai vzemi ne6tata v svoi race.ni6to ne gubi6.nqma ot kakvo da te e strah.ne si napravila nikakvo prestaplenie.prosto si se vlubila
USPEH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
saglasen samПървоначално написано от mimssssssss
ako be6e samo za tova nqma6e da vleze v kompaniata ti i sled kato te e imal da prodaljava da e s teb(tva po princip e taka ne e zadaljitelno),ama nai-dobre svali kartite,ne direktno i mu gledai seira kvo 6ti govori
upseh![]()
дано да си права, защото това естествено е най-добрият вариант... но като знам как един в момента си играе игрички с мене и то от месеци наред... не съм сигурна дали винаги може човек да си прави такива хубави заключения. Смисъл, уж са заедно, пък не са... от опит вече казвам, че това не е на добре. Не искам да отчайвам авторката, но е възможно да я остави във всеки един момент, в зависимост от това какво му щукне... и после пак да се върне при нея, защото вижда, че тя го обича... изобщо гаднярски истории! и все пак дано не я ланготиПървоначално написано от mimssssssss
а за съвет към авторката не знам... първо да разбере по заобиколен път защо са така нещата и после да прецени как ще постъпи. Защото ако тоя си играе с теб, аз поне съм на мнение, че не трябва да му издаваш чувствата си. Тъй де.. както го чувстваш за правилно, така постъпи. Иначе ситуацията ми е позната, макар и не толкова задълбала... успех
Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...
Бях го пускал и другаде но тук е точно по темата:Първоначално написано от AliceSw
http://www.youtube.com/watch?v=DPcJqVNaWw8
![]()
![]()
![]()
Кажи му уш на базик 'това досега флирт ли беше или едни от хубавите моменти в нашата връзка' примерно , да видиш какво ще ти орговориПървоначално написано от AliceSw
![]()
<-- me
Поговорете си де, големи сте вече.![]()
Не сте ли доста пораснали,за да мълчите за такова нещо?Не е никак случайно това,че спите заедно?Хайде разбирам 1 път,заради алкохола,но то се повтаря.Това ме навежда на мисълта,че има и друго между вас-любов.Не знам защо бягате от темата под извинението-беше случайно и няма да се повтори.Мисля,че ще се повтаря именно защото между вас има повече от приятелство.
Ем защо не пробваш ей така на шега да му подхвърлиш нещо![]()
Явно и той иска да има посериозни отношения с тебПоговорете и се изяснете какво искате един от друг
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Първоначално написано от AliceSw
якоо
ей тази темичка много ме зарадва. само гледайте с мълчание да не прецакате нещо много интересно....![]()
someone else...
Първоначално написано от Iveto595
точно...въпрос на време можеби е кой пръв ще си признае чувствата..давай ти![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
\Първоначално написано от Desir3
/
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Ами ако значи нещо за теб поговори с него и му кажи че искаш да сте нещо повече от фр
хах, ама на мен май не ми е зле така, това е най-интересното, аз вече достатъчно съм направила, време е и той да се сети нещо да свърши, тъй че смятам да си пасувам
да, знам, на достатъчно години сме ама при нас така нещо не се получава с директните приказки и по-добре май
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....