.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

По дяволите искам нещо да се случи

Еми това е положението, затънала съм по един младеж брутално много и вече не знам кво точно се случва...

С него сме колеги първи курс, общо взето в началото си мислех единствения симпатичен младеж от групата дай да си поиграем, колкото да си имам и някви други неща в университета не само учене.

Да, ама не, от 3-4-5-6 месеца се имаме в началото по бира след лекции, после ей така да излезем една вечер да отпразнуваме някой предаден проект, после започнахме да излизаме с моите приятели...ей така да има с кого да си убиваме времето и двамата. Сваляхме се уж само за гаврата иии бях почти заебала мисълта, че някога ще сме нещо повече от приятели. Обаче май прекалихме с времето, което прекарваме заедно и ей така една вечер се напихме леко и малко се събудих гола до него сутринта...На другия ден никъв проблем, станахме си сякаш нищо не се е случило и няма да се повтори, ама се повтори...

После допреебахме нещата май вече съвсем...отношенията ни са супер, обаче изглеждаме съвсем като двойка, а не сме и на мене ми е тъпо, абе гадна ситуация общо взето...

Та тая вечер ми се преебаха плановете и се замислих за него и искам нещо да се случва вече между нас, не да се правим, че сме си само приятели' ама не че ви интересува....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Ами големи хора сте, защо не поговорите открито за взаимоотношенията си? Е не като децата "искаш ли да ходим" "Да" Просто разбери дали освен физическите взаимоотношения, иска заигравката ви да прерасне в истинска връзка...с всички екстри Good Luck
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Абе момиче наистина стегни се и му признай. Знам, че е трудно, но ако пробваш няма лошо. Ако ти откажи, аз дори не виждам смисъл да си лягаш с него, защото явно това ще иска.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

mila gledai sega.sled kato toi prekarva tolkova vreme s tebe i to ne ot v4era ili dnes to tova bi trqbvalo da ozna4ava 4e ne si mu beezrazli4na.a dokolkoto ako si misli6 4e e samo za zaigravkata s tebe mislq 4e se laje6.nikoi 4ovek ne moje da e s dr tolkova vreme i da se zaigrava s nego i to i da prekarva tolkova mn ot jivota si snego.
    ne se strahuvai.ponqkoga mom4etata gi e strah pove4e i i ot nas .taka4e deistvai vzemi ne6tata v svoi race.ni6to ne gubi6.nqma ot kakvo da te e strah.ne si napravila nikakvo prestaplenie.prosto si se vlubila
    USPEH

Град
    Stara Zagora,Graz
    Цитирай Първоначално написано от mimssssssss
    mila gledai sega.sled kato toi prekarva tolkova vreme s tebe i to ne ot v4era ili dnes to tova bi trqbvalo da ozna4ava 4e ne si mu beezrazli4na.a dokolkoto ako si misli6 4e e samo za zaigravkata s tebe mislq 4e se laje6.nikoi 4ovek ne moje da e s dr tolkova vreme i da se zaigrava s nego i to i da prekarva tolkova mn ot jivota si snego.
    ne se strahuvai.ponqkoga mom4etata gi e strah pove4e i i ot nas .taka4e deistvai vzemi ne6tata v svoi race.ni6to ne gubi6.nqma ot kakvo da te e strah.ne si napravila nikakvo prestaplenie.prosto si se vlubila
    USPEH
    saglasen sam ako be6e samo za tova nqma6e da vleze v kompaniata ti i sled kato te e imal da prodaljava da e s teb(tva po princip e taka ne e zadaljitelno),ama nai-dobre svali kartite,ne direktno i mu gledai seira kvo 6ti govori
    upseh

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от mimssssssss
    USPEH
    дано да си права, защото това естествено е най-добрият вариант... но като знам как един в момента си играе игрички с мене и то от месеци наред... не съм сигурна дали винаги може човек да си прави такива хубави заключения. Смисъл, уж са заедно, пък не са... от опит вече казвам, че това не е на добре. Не искам да отчайвам авторката, но е възможно да я остави във всеки един момент, в зависимост от това какво му щукне... и после пак да се върне при нея, защото вижда, че тя го обича... изобщо гаднярски истории! и все пак дано не я ланготи а за съвет към авторката не знам... първо да разбере по заобиколен път защо са така нещата и после да прецени как ще постъпи. Защото ако тоя си играе с теб, аз поне съм на мнение, че не трябва да му издаваш чувствата си. Тъй де.. както го чувстваш за правилно, така постъпи. Иначе ситуацията ми е позната, макар и не толкова задълбала... успех
    Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: По дяволите искам нещо да се случи

Цитирай Първоначално написано от AliceSw
    Еми това е положението, затънала съм по един младеж брутално много и вече не знам кво точно се случва...

С него сме колеги първи курс, общо взето в началото си мислех единствения симпатичен младеж от групата дай да си поиграем, колкото да си имам и някви други неща в университета не само учене.

Да, ама не, от 3-4-5-6 месеца се имаме в началото по бира след лекции, после ей така да излезем една вечер да отпразнуваме някой предаден проект, после започнахме да излизаме с моите приятели...ей така да има с кого да си убиваме времето и двамата. Сваляхме се уж само за гаврата иии бях почти заебала мисълта, че някога ще сме нещо повече от приятели. Обаче май прекалихме с времето, което прекарваме заедно и ей така една вечер се напихме леко и малко се събудих гола до него сутринта...На другия ден никъв проблем, станахме си сякаш нищо не се е случило и няма да се повтори, ама се повтори...

После допреебахме нещата май вече съвсем...отношенията ни са супер, обаче изглеждаме съвсем като двойка, а не сме и на мене ми е тъпо, абе гадна ситуация общо взето...

Та тая вечер ми се преебаха плановете и се замислих за него и искам нещо да се случва вече между нас, не да се правим, че сме си само приятели' ама не че ви интересува....
    Бях го пускал и другаде но тук е точно по темата:

http://www.youtube.com/watch?v=DPcJqVNaWw8

Кажи му уш на базик 'това досега флирт ли беше или едни от хубавите моменти в нашата връзка' примерно , да видиш какво ще ти орговори
    <-- me

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Поговорете си де, големи сте вече.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не сте ли доста пораснали,за да мълчите за такова нещо?Не е никак случайно това,че спите заедно?Хайде разбирам 1 път,заради алкохола,но то се повтаря.Това ме навежда на мисълта,че има и друго между вас-любов.Не знам защо бягате от темата под извинението-беше случайно и няма да се повтори.Мисля,че ще се повтаря именно защото между вас има повече от приятелство.

Ем защо не пробваш ей така на шега да му подхвърлиш нещо

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Явно и той иска да има посериозни отношения с теб Поговорете и се изяснете какво искате един от друг
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

ей така една вечер се напихме леко и малко се събудих гола до него
    якоо

Град
    In Devil's Castle
    ей тази темичка много ме зарадва. само гледайте с мълчание да не прецакате нещо много интересно....
    someone else...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Iveto595
    След като прекарвате толкова време заедно вероятно и той иска нещо повече.

точно...въпрос на време можеби е кой пръв ще си признае чувствата..давай ти
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Ами големи хора сте, защо не поговорите открито за взаимоотношенията си? Е не като децата "искаш ли да ходим" "Да" Просто разбери дали освен физическите взаимоотношения, иска заигравката ви да прерасне в истинска връзка...с всички екстри Good Luck
    \/
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Малко се събудих гола.. ама малко само..

Ами ако значи нещо за теб поговори с него и му кажи че искаш да сте нещо повече от фр

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    хах, ама на мен май не ми е зле така, това е най-интересното, аз вече достатъчно съм направила, време е и той да се сети нещо да свърши, тъй че смятам да си пасувам

да, знам, на достатъчно години сме ама при нас така нещо не се получава с директните приказки и по-добре май
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си