Цитирай Първоначално написано от mimssssssss
mila gledai sega.sled kato toi prekarva tolkova vreme s tebe i to ne ot v4era ili dnes to tova bi trqbvalo da ozna4ava 4e ne si mu beezrazli4na.a dokolkoto ako si misli6 4e e samo za zaigravkata s tebe mislq 4e se laje6.nikoi 4ovek ne moje da e s dr tolkova vreme i da se zaigrava s nego i to i da prekarva tolkova mn ot jivota si snego.
ne se strahuvai.ponqkoga mom4etata gi e strah pove4e i i ot nas .taka4e deistvai vzemi ne6tata v svoi race.ni6to ne gubi6.nqma ot kakvo da te e strah.ne si napravila nikakvo prestaplenie.prosto si se vlubila
USPEH
дано да си права, защото това естествено е най-добрият вариант... но като знам как един в момента си играе игрички с мене и то от месеци наред... не съм сигурна дали винаги може човек да си прави такива хубави заключения. Смисъл, уж са заедно, пък не са... от опит вече казвам, че това не е на добре. Не искам да отчайвам авторката, но е възможно да я остави във всеки един момент, в зависимост от това какво му щукне... и после пак да се върне при нея, защото вижда, че тя го обича... изобщо гаднярски истории! и все пак дано не я ланготи а за съвет към авторката не знам... първо да разбере по заобиколен път защо са така нещата и после да прецени как ще постъпи. Защото ако тоя си играе с теб, аз поне съм на мнение, че не трябва да му издаваш чувствата си. Тъй де.. както го чувстваш за правилно, така постъпи. Иначе ситуацията ми е позната, макар и не толкова задълбала... успех