Цитирай Първоначално написано от AliceSw
Еми това е положението, затънала съм по един младеж брутално много и вече не знам кво точно се случва...

С него сме колеги първи курс, общо взето в началото си мислех единствения симпатичен младеж от групата дай да си поиграем, колкото да си имам и някви други неща в университета не само учене.

Да, ама не, от 3-4-5-6 месеца се имаме в началото по бира след лекции, после ей така да излезем една вечер да отпразнуваме някой предаден проект, после започнахме да излизаме с моите приятели...ей така да има с кого да си убиваме времето и двамата. Сваляхме се уж само за гаврата иии бях почти заебала мисълта, че някога ще сме нещо повече от приятели. Обаче май прекалихме с времето, което прекарваме заедно и ей така една вечер се напихме леко и малко се събудих гола до него сутринта...На другия ден никъв проблем, станахме си сякаш нищо не се е случило и няма да се повтори, ама се повтори...

После допреебахме нещата май вече съвсем...отношенията ни са супер, обаче изглеждаме съвсем като двойка, а не сме и на мене ми е тъпо, абе гадна ситуация общо взето...

Та тая вечер ми се преебаха плановете и се замислих за него и искам нещо да се случва вече между нас, не да се правим, че сме си само приятели' ама не че ви интересува....
Кажи му уш на базик 'това досега флирт ли беше или едни от хубавите моменти в нашата връзка' примерно , да видиш какво ще ти орговори