- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова боли ..
Толкова ме боли .. Искам да го кажа на някой .. >
Нахлуват странни спомени в главата ми , спомени като следния .. "Отварям вратата , а майка му отреща ми , казвам й 'Лельо Петяяя , къде е милото трябваше да се видим , а го нямаше и не вдига' , а тя ми казва 'Ами той спи още миличка иди виж в стаята му' .. Отварям вратата , а той шава веднага извиквам 'Ама миличкооооо ти не нанкаш 'отивам и се хвърлям в леглото му той ме гушка усмихнат , щастлив че ме държи в ръцете си , а майка му ни гледа с умиление на вратата .."
А за 2 години , колко още такива неща има .. толко още трябва да пиша , а знам , че няма кой да ги прочете .. Ужасно много ми липсва6 месеца минаха , с друго момче бях ! Вярвайте ми опитах ! Мислех си , че вече съм го забравила , че тези 2 години са само хубав спомен , че не съм самотна ! А през цялото време съм била , цяли 2 месеца с другото момче ходех и сега разбирам , че не е било връзка , а само се е възползвал от тялото ми .. Само тялом с него съм била и не съм спирала да бъда самотна , просто е запълвал нещастното ми време с усмивка ! И сега когато го отпратих да си тръгне се връщам сякаш на старта ! Пак мисля , за ИВАН , за бившия .. Писахме си в импулс , написахме си такива красиви неща
![]()
И това в мене стана , събуди се
.. Но бяха само думи , красиви нищо няма да се промени с тези думи ! Както с думи и света няма да се промени ! Него го няма ..
И вярвайте ми не искам да го има , толкова много се наранихме , толкова много ме нарани , че не искам пак .. Толкова ме е страх , а как искам да зърна за секунда очите му , пак там на онази гара , където деня ни започваше с нея в продължение на 2 годиниА ,знам колко много ще боли , ама искааааааам ! Искам за да разбера накрая , че всичко е свършено , че просто защото не съм го виждала толкова много време и за това ми е така фикс идея .. Обичам го .. Никой няма да го промени , обаче колко още трябва мамка му .. Половин година мина , още толкова ако някой ми каже , че трябва да мине ще му благодаря .. Но дали ще е само още половин година ?
Защо трябва да е толкова трудно , искаше ми се никога да я е нямало тази любов !!! Искаше ми се като му звъннех в 12 вечерта и приятелите му да не казваха 'Жена ти Ванка прибирай се
' , а когато се върнеше и аз вече бях заспала да целува челото ми със съзли на очите и да казва тихо на ушето ми 'Лека нощ миличка моя принцеско , толкова много те обичам' .. АЗ го чувааааах
![]()
![]()
Всеки път го чувах , никога не запивах без да ми го каже , чаках го ..
И още го чакам , да се върне така както ми каза , така както ми обеща
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
'Лека нощ миличка моя принцеско , толкова много те обичам' .. АЗ го чувааааах Silenced Silenced Silenced Всеки път го чувах , никога не запивах без да ми го каже , чаках го .. Silenced И още го чакам , да се върне така както ми каза , така както ми обеща Silenced![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,,Времето не лекува, трябва да се излекуваш сам!''![]()
![]()
Успех, момиче!![]()
\
/
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
оххникога не съм чела нещо по-красиво и в същото време изпълнено с много болка и тъга...
Боже, предстявам си колко те боли
Но защо не му кажеш на него какво изпитваш...Може би ще ти улекне, ако той знае
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Боже, колко мъка има на тоя свят, Боже!!!![]()
Толкова е красиво. Дано всичко да се оправи, стискам палци и на краката!!
Защо не поговорите? Защо не се опитате да оправите нещата? Нима не си струва болката?
Ей слънце ама защо сте се разделили?!![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
![]()
Много кофти, много много
![]()
![]()
![]()
mili4kaneznam za6to ste se razdelili no e fakt.nqma i takova golqmo zna4enie .samo edno 6te ti kaja ne 4akai.kolkoto pove4e 4aka6 tolkova pove4e te te boli.obadi mu se i izqsni ne6tata.ti samo znae6 kak.bi trqbvala ti da go poznava6 nai dobre.ti samo moje6 da razbere6 dali te obi4a o6te ili ne.za6toto ako se obi4ate i dvamata bez samnenie trqbva da se saberete.lubovta pro6tava ne se boi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам и аз какво да ти кажа. Но бих те прегърнал силно в този момент![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Много кофти работа наистина много тъжно ми стана понеже и моята 2 годишна връзка хвръкна на някъде.Знаеш ли аз се справям с това просто повтаряйки си че не трябва да ме боли защото нея вече не я боли защото тя дарява усмивките и прегръдките си на друг просто приех края трудно е да го направиш трудно е да застанеш пред себе си и да погледнеш сам в себе си където са всичките ти спомени и да ги разбиеш с този край в който и самия ти се отказваш...шибано е мамка му.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Има къде къде по-лоши неща. И аз преди се терзаех с подобни проблеми, но като поостарях малко, трудностите на ежедневието, свързани с финансови и всякакви други социални проблеми изместиха темата любов от живота ми. Човек трябва да има осигурен и нормален живот, за да бъде активен в любовтаПредпочитам да ти имам мъките, поне си изживяла радост.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Това е една наистина много тъжна история. Личи си, че наистина много си го обичала, а явно и той теб.
Все пак защо се разделихте? При такава любов какво толкова се случи, че да ви отдалечи?
Каквото и да е, ако наистина толкова го обичаш още, защо не го потърсиш и не поговорите. Може би нещата могат да се оправят.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Разбирам те. Най-трудно е да се забрави не самият човек, защото ако беше така, след като те е наранил е лесно да го мразиш. По-трудно се забравят хубавите моменти, когато си тъжна все за тях се сещаш. Опитай се да спреш да мислиш за тях, както и за самият него. Намери си хоби, разсейвай се. Не търси веднага друго момче, много е вероятно да е още рано за това. Просто стой с приятелите си и си намери нещо много занимателно, което да ти отвлича вниманието.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз се скарах жестоко с човека, който обожавам. Дано всичко се оправи между нас.
Много въздействаща история.Съберете се,защото ви е писано да сте заедно.Направи всичко,за да си пак с него!Тази красива приказка трябва да продължи.
Много тъжна историяА моя отговор на това кога ще го забравиш е никога.Винаги ще има заделена част там в сърцето която е само за него.Но както се казва в една велика песен Show must go on...
Успехчета за нарпед![]()
![]()
Get what you can and never get back
много красива и в същото време тъжна история..най-добре поговорете, изясни му как се чувстваш ! УСПЕХ !!! Дано отново да сте заедно..личи си, че сте се обичали МНОГО и двамата
![]()
![]()
Мразя да чета дългите теми ... но тази я прочетох ... наистина стигна до мен ... даже я свързах със себе си... моят съвет е не оставяй нещата така ... тааква любов се среща рядко направи невъзможното за да стее заедно отнова ... не се предавай ...![]()
аМи душа... моито предложение е просто му покажи темата![]()
може да се замисли над това и чувствата да се върнат
![]()
![]()
![]()
![]()
аиДе успЕх дАно Станее
Sex is like Nokia -connecting people ... like Nike -just do it ... Like Pepsi -ask for more ... Like Samsung -everyone is invated ... and like me -TO GOOD TO BE TRUE [ ! ] xd`
Аййй.. милата ..... Не знам дали изобщо да ти дам съвет...
Щом тези 2 години не са помогнали... щом момчето, с което си била не е помогнало...
.. уОу... Ние ли ще ти помогнем
..
Според мен трябва да се постараеш да спреш да мислиш за това, колко ти е мъчно за него! .. Мисли си за хубавите ви моменти.. а ако те те натъжават .. прекарвай времето си в нещо, което те поглъща изцяло... Ходене на кино.. прекарване времето с приятели .....
Животът не свършва с раздялата с едно момче... покажи, че си силна и продължи напред... Знам.. трудно ти е... БЪДИ СИЛНА!![]()
![]()
![]()
Пъbertteтьtt e sьsttoянiie, koгаttoO ttи se щэ da sttиsнeш swettа za гушatta, нoO wмestto ttowa... sтiiskaш пьпkata sii ..
Повярвай,зависи,понякога за някой като мен,живота свършва,с раздяла.Първоначално написано от Gabichkaaa
Аз наскоро се разделих с момичето,което обичам повече от шибания си живот ии,знам какво ти е миличка,преживявал съм го,и още го преживявам, от както се разделихме[2 месеца] не съм ПОГЛЕДНАЛ друг...и няям никакво намерение[знам,че не вярвате че момче на 16 не може да не заглежда момичета ама е така ,повятвайте ми!]
Напълно те разбирам и ти съчувствам! Можеби най-добре,от всички в тоя форум!
Благодаря на всички , които сте писали в темата ми![]()
Чак сега ми се отвори възможност да прочета мненията ..
Нещата едва ли ще се оправят , а колкото до това защо сме се разделили - историята е колкото дълга толкова и кратка , НО ми е много болезнена и тъй като нещата за този момент са изгубени няма да пиша причината![]()
Пък кой знае , един ден може отново да се срещнем ..
До тогава , когато ми е тъжно явно ще пиша теми тука![]()