Толкова ме боли .. Искам да го кажа на някой .. >
Нахлуват странни спомени в главата ми , спомени като следния .. "Отварям вратата , а майка му отреща ми , казвам й 'Лельо Петяяя , къде е милото трябваше да се видим , а го нямаше и не вдига' , а тя ми казва 'Ами той спи още миличка иди виж в стаята му' .. Отварям вратата , а той шава веднага извиквам 'Ама миличкооооо ти не нанкаш 'отивам и се хвърлям в леглото му той ме гушка усмихнат , щастлив че ме държи в ръцете си , а майка му ни гледа с умиление на вратата .."
А за 2 години , колко още такива неща има .. толко още трябва да пиша , а знам , че няма кой да ги прочете .. Ужасно много ми липсва 6 месеца минаха , с друго момче бях ! Вярвайте ми опитах ! Мислех си , че вече съм го забравила , че тези 2 години са само хубав спомен , че не съм самотна ! А през цялото време съм била , цяли 2 месеца с другото момче ходех и сега разбирам , че не е било връзка , а само се е възползвал от тялото ми .. Само тялом с него съм била и не съм спирала да бъда самотна , просто е запълвал нещастното ми време с усмивка ! И сега когато го отпратих да си тръгне се връщам сякаш на старта ! Пак мисля , за ИВАН , за бившия .. Писахме си в импулс , написахме си такива красиви неща И това в мене стана , събуди се .. Но бяха само думи , красиви нищо няма да се промени с тези думи ! Както с думи и света няма да се промени ! Него го няма ..
И вярвайте ми не искам да го има , толкова много се наранихме , толкова много ме нарани , че не искам пак .. Толкова ме е страх , а как искам да зърна за секунда очите му , пак там на онази гара , където деня ни започваше с нея в продължение на 2 години А ,знам колко много ще боли , ама искааааааам ! Искам за да разбера накрая , че всичко е свършено , че просто защото не съм го виждала толкова много време и за това ми е така фикс идея .. Обичам го .. Никой няма да го промени , обаче колко още трябва мамка му .. Половин година мина , още толкова ако някой ми каже , че трябва да мине ще му благодаря .. Но дали ще е само още половин година ? Защо трябва да е толкова трудно , искаше ми се никога да я е нямало тази любов !!! Искаше ми се като му звъннех в 12 вечерта и приятелите му да не казваха 'Жена ти Ванка прибирай се ' , а когато се върнеше и аз вече бях заспала да целува челото ми със съзли на очите и да казва тихо на ушето ми 'Лека нощ миличка моя принцеско , толкова много те обичам' .. АЗ го чувааааах Всеки път го чувах , никога не запивах без да ми го каже , чаках го .. И още го чакам , да се върне така както ми каза , така както ми обеща
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.