- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбих се във най-неподходящия човек !!
Какво ще стане?Първоначално написано от slun4ice_90
ами ето го доказателството!!отново!!! няма такова нещо като приятелство между двата пола. или ако има е много, ама много рядко...
someone else...
За сега си дръж на само приятел, а по-нататък може да погледне на теб, като на момиче.Не губи надеждаПожелавам ти много успех, дано нещата с пича да потръгнат, знам какво е да се влюбиш в неподходящия и времето да не лекува с години ..
![]()
Благдаря че помагатеЩе опитам
![]()
Да си развалят отношенията...Първоначално написано от LizZz
![]()
Наистина много кофти ситуация,обаче времето лекува (поне в такива случаи)![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Mnogo si prav/a,naistina vremeto lekuva vsi4ko.V tova gram ne vqrvah,no mi se naloji i absoliutno sam saglasen s teb!Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
![]()
Ами ако излезе хубава връзка, защото се познават добре и си имат доверие?Първоначално написано от slun4ice_90
дааа, ние определено се познаваме много добре, защото от малки сме заедноПървоначално написано от LizZz
![]()
![]()
Моето мнение е - говори с него и се опитай да го убедиш да пробвате. Ако не се получи - пак приятели и все едно нищо не е станало.
Много се ядосвам, защото и на мен ми минават с тоя номер.
Ако откаже го питай какви са точно причините и да не минава с това, че приятели е по-добре, защото ПРИЯТЕЛСКА връзка е много повече от едно ''просто'' гадже.
Ако все пак откаже - примири се и го преживей - ще се намери някой друг.
Ще трябва да се пробвам иначе няма какПървоначално написано от LizZz
Няма какво да загубя, надявма се
Ще пробвам и ще поговоря с него и лсед това ще ви кажа резултатите !
Стискайте палци
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко си зависи от вас.Успех!Първоначално написано от kypidoncheto
![]()
Откажи се. Няма бъдеще тази връзка, след като очевидно той не изпитва същото. Естествено, ако искаш упорствай... даже се бори, но от мен да знаеш - нищо няма да излезе.
we kiss each other one more time
and sing this lie that's halfway mine
аз бях/съм не знам в същата ситуация.. кофти е много
The Spark
Не знам.Мисля,че може след време чувствата ти към него да си останат просто приятелски и така.Възможно е и това да не се случи.Но щом сте добри приятели по-добре се отдълечи от него,но само за малко,колкото бурята да отмине.Успех,защото това наистина е гадна ситуация.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love