- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изпъкнали вени
старият ми приятел...Първоначално написано от DimovB
ПП:кретен![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Много харесва момчета с изпъкнали вени по ръцете. Прави ги по-мъжествени сякаш..
Мисля, че ако ходиш на фитнес и вдигаш тежести ще стане..
А иначе за момиче е супер грозно, да.. Ама поне е лесно като ви бият инжекции. На мен ми се е случвало да ме бодат 2-3 пъти докато ми улучат вената![]()
става на фитнеса, но само временно, докато ти е по-високо налягането. после пак си спадат.Първоначално написано от tItEufFf
иначе за постигане на ефекта изфръкнали вени се пият специални химии, които не знам доколко са вредни..
Супер много ми харесват момчета с изпъкнали вени.. някво яко е таковаа![]()
![]()
Така не съм спец, но и аз изках да са ми изпъкнали преди време най-лесното, което можеш да направиш е :
Вземаш 2 гири по 5 килограма и сядаш на някой стол или легло слагаш си предмишниците в/у бедрада така че китките да висят отпред. Вземаш гирите и започваш да вдигаш китките нагоре, пускаш бавно надолу и така нататък. Опражнението се прави като серии и от 50 - 40 -30 -20 -10 - 5 - 5 - 10 -20 -30 -40 -50 като между всяка серия почивка от 30 секунди. Прави това 2-3 дни е ще видиш ефектът ...... на трябва да го правиш всеки ден иначе .... успех![]()