- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- оргазъм ли е...
Здравейте темата е адски тъпа, за което се извинявам, но имам един въпрос. Вчера за първи път мастурбирах и мисля,че стигнах до оргазъм, защото по едно време започнах цялата да се треса и изпитах голямо удоволствие. Моля ви кажете дали това е оргазъм, защото съм детствена и досега не съм мастурбирала и просто не знамИ моля ви без подигравки просто искам да разбера.
пп на 15 год. съм![]()
Освен ако докато си маструбирала да си докоснала някой гол проводник по който тече ток .... иначе е оргазъм .. майПървоначално написано от IlOfFME
![]()
Оргазъм е.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
обяснението ти е леко бегло
но мисля, че си изпитала оргазъм
и честито
вече няма спиране
да бе
на 15 за пръв път
мерси. модераторите, ако искат да заключат темата![]()
Темата е много тъпа. Но ти я биеш по простотия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Доста тъп въпрос, дори и отгорова му да не беше оргазъм, щом ти доставя удоволствие ПРОДЪЛЖАВАЙ![]()
Ако иска![]()
Orgazum e...SAMO 4e!!!!..ima razlika mejdu masturbirane/onanirane i orgazum s partnior( i takuv kogato i dvamata svur6vate v edin i su6t moment)![]()
![]()
Какво да ти кажа освен честито :P
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
честито![]()
![]()
честито .. :P И моят първи оргазъм беше на 15 но с тогавашният ми приятелСами1ка не ми е мн кеф
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
congratz
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Бе не може на 15 да мастурбираш за 1ви път...![]()
Оргазъм е на 100% ,
НО в момента ,в който изпиташ истински оргазъм при секс.... това ще ти се стори нищо... дори ще се откажеш от самозадоволяванетоповярвай няма нищо общо
![]()
Мисля, че сексът е по-добър от логиката, но не мога да го докажа...