.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Проблем с ерекцията

на 16 години съм но напоследък имам проблем с ерекцията последните 5 6 пъти ми ставаше много трудно поне 40 минути ми трябваха за да стане даже и повреме на секс е спадал и презерватива се изхлузва а като мастробирам ми се е случвало само 2 пъти да не стане на какво се дължи това ? като размер е 19 см

Град
    varna
    искаш да се исхвалиш 19см.. или .. пфф проблем бе замисли се ве.. офф зле

хормонално нарушение или първи стадий на импотентност

Да ти кажа много е възможно в теб самия да има някакви смущения, имам предвид смущения в душата ти. За това да имаш проблеми с ерекцията. Ако си по-чувствителен зависи какви са ти отношенията с момичетата и е много възможно заради това да ти спада. Иначе може да има много възможни отговори. Ако искаш пиши ми на лично, за да ми дообясниш ситуацията
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Никой не е застрахован от спадане на члена, даже по време на секс. Не смятам, че това е някакъв проблем. Временни, вътрешни разтройства може би.
    Евалата за размера, брат
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

ммм и аз си мисля че проблема е в тва че имаше напрежение мн отсякаде ама кофти ситуация особено ако приятелката ти е девтстена и трябва да стане нещо

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Проблем с ерекцията

Цитирай Първоначално написано от pitar_pan
    на 16 години съм но напоследък имам проблем с ерекцията последните 5 6 пъти ми ставаше много трудно поне 40 минути ми трябваха за да стане даже и повреме на секс е спадал и презерватива се изхлузва а като мастробирам ми се е случвало само 2 пъти да не стане на какво се дължи това ? като размер е 19 см
    Господ дава , госопд взима - дал ти е 19 см и ти е взел ерекцията .... гадноооо ...

А сега - сериозно - намали ч**иите

незнам чекий бия през 3 4 дена не е от тях не обичам често да
    маструбирам

ем брат мое да си геи и да не ти стаа от моми4ета мое да ти е умръзнало да не дава господ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си