- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девственички
ще ме извинявате за темата и незанието по нея но досега не съм ходил с девственичка и ми е много любопитно дали може девствено момицхе да свърше "бес полов акт"? ще се радвам ако ми помогните![]()
Az samo edin pyt hodih s devstvenica i syjelqvam. To ne beha kyrvishta, ne beshe chudo, ne beshe rev. Vtori pyt nema!Първоначално написано от marshalcho
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
еми да де и аз така си мисля ама ме бъркаше една приятелка която ми каза "когато едно момицхе е девствено нали има ципа и тази ципа е запушила тръбите прес които момицхето свършва и за да свърши тя трябва първо да се отпуши" и точно това ме бъркеше мене и ме караше да се съмнчвам с момичто си. пич мерси много шъ черпя ако знаех от каде си![]()
ха? тука ме оплашиПървоначално написано от Love_Boy
ха? тука ме оплаши толкова много ли еПървоначално написано от Love_Boy
Сека тема питате едно и също при една ще боли мн ппри др малко при една ще тече мн крув при др малко... Колкото до оргазъма, може да испита клиторен.
Я и аз да питам нещо да кажеме ако едно момиче започне да се трие в пениса на едно момче може ли пак да получи оргазъм???
сшшш колко е разгонена тази щом нещо се търка в клитора и всичко можи но според мен трудноЯ и аз да питам нещо да кажеме ако едно момиче започне да се трие в пениса на едно момче може ли пак да получи оргазъм???
Възможно е да получи оргазъм и по-точно къде се трие тя.Първоначално написано от Lyubomn7
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ne iskah da te plasha!Първоначално написано от marshalcho
Povecheto selqni ne znaqt da govorqt pravilno bulgarski. Nedai da pitash dali moje, a napravo pitai ili pone ne slagai fundamentalniq vypros dali moje sys syshtinskiq !!!Първоначално написано от HichNeMiPuka
нещо не схванахПървоначално написано от Love_Boy
я изясни
на кирилица обаче
Nemam kirilica, a moderatorite ne slagat kirilizator!!Първоначално написано от HichNeMiPuka
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne e pravilno da pita dali moje da popita i posle v syshtoto izrechenie da postavq vyprosa si!
кат и търкаш 2 часа сливата с пета ша свърше кат кон
Първоначално написано от NeZaPoznat
съжелявам но не ми се налага да пиша често на кирилица и бъркам буквите :П
ти като си бил девствен можел ли си да свършваш , замисли се над това и тогава си отговори сам на въпросаПървоначално написано от marshalcho
![]()
Да рабира се.![]()
А тука па кви тъпотии се казаха ....тцтц
Може може... всичко може...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Имам само един въпрос ? На училище ходите ли ? КНИГИ ЧЕТЕТЕ ЛИ ?!?
Малее Мале от просто по - просто![]()
![]()
![]()
male male.....postavi se na neino mqsto,ami ako ot teb te4aha karvi6a i t.n ...basi,onq pak pove4e nqmalo da izlzia s devstvenica....
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg