.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Имам нещо ...

Оф хора мн сам притеснена . Значи 1во върху кожата на гениталиите ми се появи, то нз как да го опи6а. Зна4и представлява по повдигнатко ж размера на 1 см сиг, може и по малко и ме сърбеше от време на време, и ся видях 4е са ми са появили още надолу , ама по малки, като то4ици и мн ме е страх, знаете ли кво ще е това ? оф ужас , притесних се много

на 17 съм, момиче . одеве бях да се изкъпя и видях 4е тези новите не се виждат мн , нито пък старото което ми бесхе излезло, само се напипва и е леко грапаво ...

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Ако до ден два не се махне, отиваш на доктор. Само не се притеснявай. Ако не изчезне само, чичко доктор ще ти каже как да го махнеш
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Може да е от белъо, от прах за пране, от сапун...иди на лекар.

Най - добре отиди на лекар, но не се притеснявай и не си вкарвай някакви филми, със сигурност не е нещо сереозно.

офф ми то пак си ма е страх да ида, на тия генеколози ... , то колко ли ще ми помогнат, една приятелка беше 2-3 пъти на разли4ни за те4ение и никои не и помогна ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си