.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Сърбеж

Сърбеж

Здравейте преди няколко дни ( 3-4 ) правих секс и след това имам един гаден сърбеж най-отдоло в интимната зона не е много но все пак е сърбеж и е гадно на някой случвало ли му се е ? Ако да на какво се дължи? и как може да се оправи
    П.п. Нека пишат само тези които могат да ми помогнат!
    Излишни коментари не искам

Жена на 17 без презарватив

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Честито на печелившите! Голямата награда е преглед при гинеколог и вземане на секрет за микробиологично изследване!
    Течение имаш ли? Какво е на цвят?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ами аз течение си имам по принцип от доста години бяло,прозрачно в повечето случаи и за това не го взимам толкова на сериозно

Град
    пространството на Дисе
    Досега на гинеколог ходила ли си? Да си се опитвала да третираш това течение? През целия цикъл ли го има, или само в определени дни?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Досега на гинеколог ходила ли си? Да си се опитвала да третираш това течение? През целия цикъл ли го има, или само в определени дни?
    Ходила съм но по други причини.Ам има го в последните дни от цикъла

Цитирай Първоначално написано от nqmam_name
    Най-вероятно си пипнала някаква инфекция,може и да имаш гъбички,ако искаш да си облекчиш сърбежа си направи един студен компрес,и отивай на лекар!Следващия път ползвай презерватив!
    Благодаря!

Аз имам абсолютно същия проблем и не искам да правя нова тема, затова искам да попитам тук. Възможно ли е да мине от самосебе си, каквото и да е. Защото аз мисля да изчакам няколко дни, ако се облекчи да не ходя, но не знам.. чудя се още.

Град
    в света на приключенията ..
    не чакай
    отиди на лекар
    понякога сърбежът означава нещо по-сериозно... колкото и безобидно да звучи
    успех! ))

Град
    пространството на Дисе
    Ако ви сърби там долу/ ако сте имали непротектиран полов акт/имате влагалищно течение, не отлагайте и не питайте по форуми, защото един ден ще ревете защо тръбите ви са запушени, защо това, защо онова и ще леете два реда сълзи и сополи пред кабинетите по АРТ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си