- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фитнес въпроси
Напълно съм съгласен с теб, но аз написах как да пораснеш просто (да качиш муслулна маса) с възможно най-малко мазнини и разплуто тяло.
Лятото найстина е сезона за релеф, но ако си 50кг например какво ще урелефяваш. По добре да почнеш да градиш нещо сега, а зимата вече да пораснеш значителноТова естестено си е лично мое мнение, не казвам че е правилно.
![]()
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
FreeDom9 BRAT neznam ot li4en opit li govori6 ili kakvo ama specialno za tezi koito sa naistina slabi mom4eta ako im kaje6 da podbirat hranata i da ne qdat maznini i da trenirat znae6 li kakvo 6te stane ????? to4no za takiva hora im trqbva prosto qdene nezavisimo kakvo e za6toto sa s takuv organizam 4e burzo izgarqt maznini a 4ovek kato trenira mu trqbva vastanovqvane a te hem nqmat zapasi ot energiq hem da ne qdat.......
Taka 4e mom4eta koito sa dakajem 170 - 55 kg ta i po slabi prosto v na4aloto nqma nujda da se izbira qjte vsi4ko !
Братле, ти фитнес инструктор ли си или как? Защото и аз съм заинтересована .. Снимка на тяло, нещо !?
Running is my drug and I am overdosed ..
кои са най-подходящите и често използвани уреди във фитнеса за момичета-демек за поддръжка и стягане без мн уголемяване на мускулите?
![]()
много малко пъти съм била и то за малко . .
но скоро ще ходя за по-дълго време
аз мисля-кардио;това за коремни . . незнам как се казваколело и за др не се сещам . . .
идеи?
![]()
+2Първоначално написано от ZipFail
Да напълно сме се комплексирали от някой коментари...
За маса се прави с големи килограми, а за релеф малко килограми много повторения ...
Вземи си метан, после мини на креатин + глутамин + таурин яко ядене и тренировкиПървоначално написано от lusyfen
![]()
![]()
Веларгометър, бягаща пътечка, тренажори...Първоначално написано от clever
Помпички? Т'ва кофичкили искаш да кажеш?Първоначално написано от Lyubomn7
Ако е т'ва:зависи,като се изпъчиш напред и свиеш краката назад натоварваш повече гърдите(само внимавай да не паднеш),аз така ги правех преди да се бъгна .МНОГО внимавайте да не се претоварите,че става мноо лошо вече два месеца съм по доктори...задето се праех на ''мъж''.
STOP!
Аз съм на 14 год. 60 кг. 170 см ръст искам гръб,корем,ръце
Ако някой може да помогне да пише на skype:skobri
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
аз съм на 16 висок съм 187 и тежа 81 кг ,въобще не сам дебел,а никога няма да хода на фитнес,![]()
хора тренирайте спорт а не този фитнес![]()
![]()
как ще е добре, бе...Първоначално написано от Sporstman
аз съм 178 / 80 кила и имам само малко корем.
Time is all I got
секса помагаПървоначално написано от hisy
а иначе патешко ходене,клек,коремни преси, лицеви опори
![]()
Яж филийки с мас ама внимавай да не прекалиш. Аз така веднъж изядох цял хляб с 1 буркан мас главата ми без малко да гръмнеПървоначално написано от lusyfen
![]()
Бляя мас, гади ми се от мазни храни. П.П. без баничките
според мен лично ти е рано за тренировки с тежести. по-добре около 16-17 да започнеш с фитнеса. иначе за сега яж нормално и карай на лицеви.. коремни. такива неща.Първоначално написано от LuxurySk0B
И плуване.Първоначално написано от plmn
И Αnapolon 50 mg![]()
![]()
![]()
Половината тема е само простотия!![]()
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!