- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно запитване
Здравейте. Значии преди 3-4 дни се качихме аз и една приятелка с колата ми на витоша. И понеже много я харесвам я накарах да ми духа. Тя отказа. Заплаших я че ако не ми духа ще я оставя горе на витоша. Тя не се съгласи и аз наистина я оставих. Беше към 01:30 през ноща. Запитването ми е , дали да и се обадя да я видя дали е жива , или ще бъде нагло от моя страна?
Ще я изядат вълците![]()
Иди, ако е жива и пак откаже, разфасовай я, пийни си малко кръв, хвърли трупа в някоя пропаст и се прибери.
АЬИХахаХАХХАХХАХ ДА ПИЧ!!! ТИ си направо мега големия признавам те .. АХаХаХАХАХ Изверз гаден Да ти изсъхне инструмента батеахаХАХАХ Изгрубял кретен ... Може ли да си такъв ДИВ СЕЛЯНИН !!! Гега от Сакар планина ...
![]()
![]()
Пъпеш .. Аз ако съм на момичето званиш ми дигам ти и ще ти кажа точно Цитирам
Извинявам се на модераторите за грубия език! Исках нагледно да му обесня как ще се почуства момичетоТи педерас нещастен с тая смешна кола кво си мислиш ве? Свирките тай се правят келеш смотан Звъни ми пак и ще ми лижеш сливата докато та шибат у затворите помяр смотан ШОПАР! Свиня ГеЙ манафин
ОМФГ мноооо зле![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Много гадно си постъпил с момичето.Първоначално написано от Ghoust
![]()
Как може такова нещо. Ти за една свирка ли си? Знаеш ли какво може да и се случи по това време. Може да падне и какво ли още не.
![]()
Егати поколението, егати и чудото
![]()
Обаждай се веднага на момичето и се извинявай, ама на колене трябва да паднеш за тази си глупава постъпка!!!
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
да падне къде ?!
По пътя къде другаде може да паднеПървоначално написано от Ghoust
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
да падне от витоша...
хахха тоя е ебаси пича братле!Адския отмъстител!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
ааааа добра логика \Първоначално написано от skuck
/ разбирааам значи както е на черни връх (примерно казвам щото само него знам
) та както е горе ш са подхлъзне и гледаш я се търкаля по планината и се спира на някой блок в люлин
![]()
![]()
![]()
К'во толкова го плюеш, аз на негово място щях да я разфасовам тая...Първоначално написано от vanksta
Хахах И после Баща й на девойката да развасова теб и цялото ти семейство ..Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
Имам две дъщери .. Според теб ? Кво да го правя да го милвам ? Ако се случи на мойта ... ?!? Дали няма да му откина главата?
![]()
Дано да нямам дъщеря![]()
![]()
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Ако аз имам дъщеря и тя ми разкаже как някой като теб я е зарязал накъде в 1 часа през нощта - ще ти разкажа играта така че да не можеш никога повече да правиш подобни неща.Първоначално написано от Ghoust
![]()
Ако това момиче има родители и те научат за това, което си направил ... ами очаквай да ти се случи нещо неприятно.![]()
момичето е на 21 :Р и живее сама , но да , има родители
Някой повярва ли му? Регнал си ника и направил тая безмислена и лъжовна тема..
Що ми е да лъжа ?
Според мене тая тема е напраена е така за ебавката просто щот пича няа ко да праи, ама ако е истина - смърт братле![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
абе мисла че си праиш ташак с нас ама ако верно си я остаил си много ама много зле!!!
евалаПървоначално написано от Lucca
най-накрая накой да хване смисъла на темата
![]()
Да , евала , беше забавно да ви гледам как се напичате![]()
Човек съвсем сериозно ти казвам, че не си у ред-за психиатър си. Как може уе, ти за 1 свирка ли си? И въобще тя НЕ Е ДЛЪЖНА да прави свирка на когото и да било, камоли на теб. И чак ултиматум ще и поставя, баси изрода, че тя ако иска щи праи скапаната свирка, ако иска ша е с теб, кой си ти, че да и определяш какво да прави. Имаш ли си на представа какво може да се случи в нея-в 1и30 през ноща сама жена в планината. Че тя може наистина да е умряла бе простак! Толкова ли я обичаш!!?!? И вика ша са обада да вида дали е жива? Ти нормален ли си уе ти не си вред![]()
![]()
![]()
Или просто си решил да попиташ преди да го направишПървоначално написано от Ghoust
![]()
Оо иеа брато..."лесно" ти е и на теб...![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah