.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Едно запитване

Здравейте. Значии преди 3-4 дни се качихме аз и една приятелка с колата ми на витоша. И понеже много я харесвам я накарах да ми духа. Тя отказа. Заплаших я че ако не ми духа ще я оставя горе на витоша. Тя не се съгласи и аз наистина я оставих. Беше към 01:30 през ноща. Запитването ми е , дали да и се обадя да я видя дали е жива , или ще бъде нагло от моя страна?

Ще я изядат вълците
    Иди, ако е жива и пак откаже, разфасовай я, пийни си малко кръв, хвърли трупа в някоя пропаст и се прибери.

АЬИХахаХАХХАХХАХ ДА ПИЧ!!! ТИ си направо мега големия признавам те .. АХаХаХАХАХ Изверз гаден Да ти изсъхне инструмента бате ахаХАХАХ Изгрубял кретен ... Може ли да си такъв ДИВ СЕЛЯНИН !!! Гега от Сакар планина ... Пъпеш .. Аз ако съм на момичето званиш ми дигам ти и ще ти кажа точно Цитирам

Ти педерас нещастен с тая смешна кола кво си мислиш ве? Свирките тай се правят келеш смотан Звъни ми пак и ще ми лижеш сливата докато та шибат у затворите помяр смотан ШОПАР! Свиня ГеЙ манафин
    Извинявам се на модераторите за грубия език! Исках нагледно да му обесня как ще се почуства момичето

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    ОМФГ мноооо зле
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Re: Едно запитване

Цитирай Първоначално написано от Ghoust
    Здравейте. Значии преди 3-4 дни се качихме аз и една приятелка с колата ми на витоша. И понеже много я харесвам я накарах да ми духа. Тя отказа. Заплаших я че ако не ми духа ще я оставя горе на витоша. Тя не се съгласи и аз наистина я оставих. Беше към 01:30 през ноща. Запитването ми е , дали да и се обадя да я видя дали е жива , или ще бъде нагло от моя страна?
    Много гадно си постъпил с момичето. Как може такова нещо. Ти за една свирка ли си? Знаеш ли какво може да и се случи по това време. Може да падне и какво ли още не. Егати поколението, егати и чудото Обаждай се веднага на момичето и се извинявай, ама на колене трябва да паднеш за тази си глупава постъпка!!!
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

да падне къде ?!

да падне къде ?!
    По пътя къде другаде може да падне
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Голям фен Аватара на skuck
    да падне от витоша...

хахха тоя е ебаси пича братле!Адския отмъстител!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Голям фен Аватара на Naik1
    Цитирай Първоначално написано от skuck
    да падне от витоша...

хахха тоя е ебаси пича братле!Адския отмъстител!
    ааааа добра логика \/ разбирааам значи както е на черни връх (примерно казвам щото само него знам ) та както е горе ш са подхлъзне и гледаш я се търкаля по планината и се спира на някой блок в люлин

Цитирай Първоначално написано от vanksta
    АЬИХахаХАХХАХХАХ ДА ПИЧ!!! ТИ си направо мега големия признавам те .. АХаХаХАХАХ Изверз гаден Да ти изсъхне инструмента бате ахаХАХАХ Изгрубял кретен ... Може ли да си такъв ДИВ СЕЛЯНИН !!! Гега от Сакар планина ... Пъпеш .. Аз ако съм на момичето званиш ми дигам ти и ще ти кажа точно Цитирам

Ти гей нещастен с тая смешна кола кво си мислиш ве? Свирките тай се правят келеш смотан Звъни ми пак и ще ми лижеш сливата докато та шибат у затворите помяр смотан ШОПАР! Свиня ГеЙ манафин
    Извинявам се на модераторите за грубия език! Исках нагледно да му обесня как ще се почуства момичето
    К'во толкова го плюеш, аз на негово място щях да я разфасовам тая...

Цитирай Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers

Ти гей нещастен с тая смешна кола кво си мислиш ве? Свирките тай се правят келеш смотан Звъни ми пак и ще ми лижеш сливата докато та шибат у затворите помяр смотан ШОПАР! Свиня ГеЙ манафин
    Хахах И после Баща й на девойката да развасова теб и цялото ти семейство .. Имам две дъщери .. Според теб ? Кво да го правя да го милвам ? Ако се случи на мойта ... ?!? Дали няма да му откина главата?

Цитирай Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers

Хахах И после Баща й на девойката да развасова теб и цялото ти семейство .. Имам две дъщери .. Според теб ? Кво да го правя да го милвам ? Ако се случи на мойта ... ?!? Дали няма да му откина главата?
    С удоволствие ще ти помогна

Голям фен Аватара на skuck
    Дано да нямам дъщеря
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Едно запитване

Ако аз имам дъщеря и тя ми разкаже как някой като теб я е зарязал накъде в 1 часа през нощта - ще ти разкажа играта така че да не можеш никога повече да правиш подобни неща.

Ако това момиче има родители и те научат за това, което си направил ... ами очаквай да ти се случи нещо неприятно.

момичето е на 21 :Р и живее сама , но да , има родители

Някой повярва ли му? Регнал си ника и направил тая безмислена и лъжовна тема..

Е*аси тъпанара!

Що ми е да лъжа ?

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Според мене тая тема е напраена е така за ебавката просто щот пича няа ко да праи, ама ако е истина - смърт братле
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

абе мисла че си праиш ташак с нас ама ако верно си я остаил си много ама много зле!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lucca
    Някой повярва ли му? Регнал си ника и направил тая безмислена и лъжовна тема..
    евала най-накрая накой да хване смисъла на темата

Да , евала , беше забавно да ви гледам как се напичате

Фен
    Град
    Plovdiv
    Човек съвсем сериозно ти казвам, че не си у ред-за психиатър си. Как може уе, ти за 1 свирка ли си? И въобще тя НЕ Е ДЛЪЖНА да прави свирка на когото и да било, камоли на теб. И чак ултиматум ще и поставя, баси изрода, че тя ако иска щи праи скапаната свирка, ако иска ша е с теб, кой си ти, че да и определяш какво да прави. Имаш ли си на представа какво може да се случи в нея-в 1и30 през ноща сама жена в планината. Че тя може наистина да е умряла бе простак! Толкова ли я обичаш!!?!? И вика ша са обада да вида дали е жива? Ти нормален ли си уе ти не си вред

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Да , евала , беше забавно да ви гледам как се напичате
    Или просто си решил да попиташ преди да го направиш

Оо иеа брато..."лесно" ти е и на теб...

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми