- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ерекция на публи4но място ..
КАКВО правите КАТО имате ЕРЕКЦИЯ на ПУБЛИЧН0
Пипам се "там" защото се е "обелил"и после чакам да падне.
![]()
Вада го да видат колко е голям![]()
Ако форумът се брои за публично място,просто затварям таба на Опера![]()
Трябва само да запазиш спокойствие и да си го преместиш в удобна позиция. Никой няма да ти каже нищо.. освен - я глей тоа къф револвер има в гащити!
Ми нищо седя си и не ми пука много много ... Голяма работа , да гледат да се радват ...![]()
![]()
![]()
Толкова ли е срамно
![]()
тва ми се е случвало 1-2 пъти и то само щото панталоните ми висът 1 педя под четала и колана ми се търка в чепа по някой път.Ама удърви ли се въобще не са забелязва щото и блузата ми стига почти до дъното на панталона.Така че като си подместа колана и за 1-2 мин са връща в меко състояние.
свалям си гащитеПървоначално написано от hotspot
Гледам да обличам малко по-дълга блуза да го скривам...Ако не съм с дълга блуза, почвам да мисля за нещо и да си отклонявам вниманието, за да спадне.
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Имах едно гадже преди 3-4 години ... Тя вечно ме възбуждаше по публични места и бях в ерекция и си ходех така надървен и хората ме гледаха ама не ми пукаше .. в градския транспорт се бях качил така и кондукторката ме гледаше странно в панталоните и казах кво гледаш не виждаш ли че съм станал ... и тя просто замълча и не ме погледна повече.. .НЕ трябва да ти пука Нормално нещо еПървоначално написано от hotspot
Ти ако започнеш да се притесняваш от всичко ... По добре се беси 21 век батинка там няма тън мън скрито покрито всичко се знае
![]()
прав е човека +Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Гледам да няма такива гафове
бате кво те грее бекой му е кеф да гледа
![]()
Обикновено цепя сливана на виновницата ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ами ако е надолу и така стои никога няма да спадне![]()
и затова при удобен случай го нагласям да е нагоре и си спада
![]()
Първоначално написано от plmn
брао !!! е тва е =D>![]()
Намесетвам си го и ич не ми пука!![]()
![]()
На момчетата им е по-прецакано ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
айде ся,ние пък нямаме цикъл...тей че нещата горе долу се уравновесяватПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от BiboW
Еми намествам го така че да не ми пречи и той сам като разбере че днеска нема да му връже и се отказва...
Подкрепям!Първоначално написано от t0d1t0
![]()