.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Помогнете ми да реша.

Здравейте на всички.
    Ще се постарая да бъда кратък..Така значи,аз съм 11клас и искам да се занимам с компютри,НО нямам никаква идея с каква точно специалност да кандидатствам и къде. Също така интересувам се,дали примерно е по добре дизайн,от колкото програмиране и с коя специялност имам по голям шанс за реализация и добро заплащане.

Благодаря ви предварително.

I'm not a little pervert..., I'm a big one!

А как се влиза там,че нещо не можах да намеря изкисванията?

реши с какво искаш да се занимаваш от следните категоории http://www.fmi.uni-sofia.bg/ksk/index_html

1во разбери в каква насока си най-добър.

Преди се занимавах с дизайн, но просто не ми се отдаваше. Сега се занимавам с програмиране, мрежи и pentration testing което е доста по-добре.

Всичко зависи от тебе проучи малко по всички теми и разбери какво ти е интересно и с желание ще го учиш.

Задник съм!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    При всички положения квото и с компютри да учиш ще ти трябва ЯКО математика за да влезнеш

е то сега фми се ебе като за световно от тази година може да кандидатстваш с матурата по математика само че коеф. не ти е 3 както е от изпита по математика ами ти е 2.5 тоест все1 имаш 5 на изпита по математика и да има доста математика 1ви курс информатика се учат само 5 вида
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    ^ Това ме убива!
    Супер съм с компютрите, но математиката ми е** в дупето без вазелин !
    и аз съм тей, хал хабер си нямам от математика
    One 21 GunS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си