- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има ли смисъл?
Понякога не се получава
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Най-вероятно е по-срамежлива..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ужс,много съм прост няма подобрения ама пак я търся![]()
Хах, и аз се държа така в началото с всички, но после се отпускам. Предразположи я да се отпусне, като я заговориш за нещо, което я интересува или просто знаеш, че знае много за него.![]()
Може да те хар. аз например като си харесвам някое моми4е в на4алото ме е срам да не се издъня![]()
...
Аз от личен опит ще ти кажа, че търпението му е майката. И аз така имах случай, но момичетата повече искат да опознаят човека, а като не го познават пък не му дават много да ги опознаят. Абе объркана работа са тея момичета![]()
P.S. - Не се отказвай от нея. Успех!
Разбери за какво обича да говори,ако до сега не си.....
Не знае кво да каже..или я е страх да не се издъни с някоя глупост.. Но и по скайп да я е срам е прекалено
![]()
Stay up all night with the stars *
хахахаа и аз обичам да спя, ма то това не е хоби![]()
аз лично бих се отказала.. като няма как да си кажете 2 думи без да я питаш.. като не може да се отпусне.. не ти трябва просто да се чувстваш постоянно досаден.
Stay up all night with the stars *
възпозвай се от хобито йПървоначално написано от Rza
питай я на кво легло спи
кога си ляга
кога става
сънува ли? какво?
иска ли да види твоето легло от близо? да поспите заедно![]()
Първоначално написано от MaLkAtAgAnJa
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от MaLkAtAgAnJa
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Според мене те харесва,о е от тези по-стеснителните.Щом не може да се отпусне излез с нея и нейната компания,поинтересувай се от приятелите и дали е заинтересована от теб..или нещо от сортауспех
П.С.-щом й пише тва на скайпа поинтересувай се малко повече и ако е за теб ще се разбере![]()
какво ти напримерПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
Май здраво си хлътнал... Ако бях аз ще потрая още поне малко така.
Например направи си една стратегия за един месец и виж как се държи в момента към теб и отношението й и на края на месеца как ще е... Ако има разлика има смисъл да продължаваш така. Ако няма, ако съм на твое място, бих й казал всичко, каквото чувствам и вече от там каквото тя каже...
Споко, дай им време, може просто да е по-затворен човек!