- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем
Абе ти си дебил бе ! Самия презерватив е латексов, а не "лубриканта"... И да за разлика от тебе съм доста оПразован !!! Има латексови/силиконови/гумени презервативи... На ВОДНА ОСНОВА може да бъде само ЛУБРИКАНТА !!!! Къв е тоя кондом на водна основа бе ? 1-во, че не можеш да схванеш дори какво пише на кутийката с презервативите. 2-ро, че не можеш дори да разбереш какво ти обесняват, та даже и ти самата не знаеш какво пишеш... 3-то Прочел съм ВСЯКА ЕДНА ЛИСТОВКА на ВСЕКИ ЕДИН ВИД ПРЕЗЕРВАТИВИ !!!! 4-то така наречената АЛЕРГИЯ се изявява в обриви, отпадналост, зачервяване около пениса и куп други работи. Когато има някой проблем към латексови, взима силиконови, ако има проблем към тях взима гумени.... Аз бас ловя, че ти не само, че не знаеш кой презерватив от какво е направен, но и не знаеш за къде е предназначен... Образовай се ТИ малко, щото като ти гледам неграмотните, малоумни, доста далече от въпроса отговори, направо ми идва да се смея толкова много, че да ми изкочат белите дробове ...Първоначално написано от Lov3siCk
De-Phazz - Anchorless