- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- перверзно ?
мисля, че леко се отклонихме от тематаПървоначално написано от Ilikeliljon
садизмът и мазохизмът са психически отклонения
или болестни състояния наричайте ги както на вас ви е удобно
аз съм далеч от терминологията и не смятам да ги коментирам
но е глупаво да се лепват етикети, просто защото
мнозинството смята, че да се изпикаеш върху някого е противно
всеки има причина (било то психическа или физическа)
да изпитва сексуално влечение към даден обект
някои са класифицирани като разстройства, др са съвсем нормални
но ние имаме нужди и ги задоволяваме така, както на нас ни харесва
не смятам да се ангажирам с изследвания и проучвания
защото ще има много да се ровя
но за мен проблемът идва от различното възприятие на света
точно това води до различни предпочитания
всеки е индивидуален
не лъжа, че умишлената дефекация по време на секс
не ми е по вкуса
но не съдя хората
Явно сметна пък, че аз ги съдя. Всъщност просто се опитвам да покажа това, което е отдавна е изследвано и класифицирано, аз не осъждам никой чрез думите си. Напротив именно в голямото ми разбиране за тези хора, мога да кажа кое как стой, ако ги осъждах просто щях да кажа отвратилно и толкова.![]()
Иначе наистина се получи недоразумение донякъде, защото говорих за клиничиня термин перверзия, а не за придобилия гражданственост друг смисъл на перверция, макар авторката на темата да се доближава и до клиничния й смисъл (не влагам нищо лошо в това).
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ау и какво по точно имате в предвидПървоначално написано от HichNeMiPuka
![]()
Да пикаеш само в тоалетнатаПървоначално написано от `House`F
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
аз говорех за изясняването на понятиетоПървоначално написано от Ilikeliljon
а не за автора на темата
да уточня о.0
Напълно съгласна съм с твърдението "перверзни хора, няма
има ограничени умове". Между другото няма нищо лошо да не приемате определени неща за нормални и аз съм далеч от идеята, че да се изходиш върху някого, е възбуждащо. Само че не виждам какъв е проблемът, ако на някого това му харесва и не бих нарекла перверзно нещо, което доставя удоволствие на двама души, разбира се, ако и двамата са съгласни.
Don't worry, be happy!
"мъжки полов орган"+ две пръстчета да се движат в синхром вътре.
Всеки човек е перверзен, дори да не го показва по никакъв начин. Перверзията за мен, се изразява в това, да проявяваш сексуални реакции, когато си на обществено място, където е фраш от хора и те виждат.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!