.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon

Хм, първо примера ти е неподходящ (говоря за чалгата). Второ много интересно да наричаш задържки обективни изследвания и доказателства относно фиксациите и инфантилността. Предполагам знаеш какво е скат, така че няма да обяснявам какво е. Самата идея, че някой ще бъде покриван с фекалии (които са отпадъчни продукти) говори за сериозен регрес към така наречената анална фаза, където детето се научава на хигиенни навици (тогава може да се случи да си играе със собствените си изпражнения и да получава удоволствие от задържането и рязкото изхвърляне на фекалиите, неслучайно се нарича анална фаза, защото удоволствието е свързано с ануса). Второ никой не може да ме убеди, че садомазохизма е нещо нормално (отдавна се знае, че под удоволствие се крие вина, болка, самоотричане и какво ли още не). Садистът, както и мазохиста са едни дълбоко нещастни хора, чието развитие е спряло на даден етап или по-скоро се е изкривило по такъв начин, че садизма и мазохизма са станали единствения им начин за развитие.
    мисля, че леко се отклонихме от темата
    садизмът и мазохизмът са психически отклонения
    или болестни състояния наричайте ги както на вас ви е удобно
    аз съм далеч от терминологията и не смятам да ги коментирам
    но е глупаво да се лепват етикети, просто защото
    мнозинството смята, че да се изпикаеш върху някого е противно

всеки има причина (било то психическа или физическа)
    да изпитва сексуално влечение към даден обект
    някои са класифицирани като разстройства, др са съвсем нормални
    но ние имаме нужди и ги задоволяваме така, както на нас ни харесва
    не смятам да се ангажирам с изследвания и проучвания
    защото ще има много да се ровя
    но за мен проблемът идва от различното възприятие на света
    точно това води до различни предпочитания
    всеки е индивидуален
    не лъжа, че умишлената дефекация по време на секс
    не ми е по вкуса
    но не съдя хората

Явно сметна пък, че аз ги съдя. Всъщност просто се опитвам да покажа това, което е отдавна е изследвано и класифицирано, аз не осъждам никой чрез думите си. Напротив именно в голямото ми разбиране за тези хора, мога да кажа кое как стой, ако ги осъждах просто щях да кажа отвратилно и толкова. Иначе наистина се получи недоразумение донякъде, защото говорих за клиничиня термин перверзия, а не за придобилия гражданственост друг смисъл на перверция, макар авторката на темата да се доближава и до клиничния й смисъл (не влагам нищо лошо в това).
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Иначе наистина се получи недоразумение донякъде, защото говорих за клиничиня термин перверзия, а не за придобилия гражданственост друг смисъл на перверция, макар авторката на темата да се доближава и до клиничния й смисъл (не влагам нищо лошо в това).
    тук съм съгласна с теб

Цитирай Първоначално написано от HichNeMiPuka
    Иначе наистина се получи недоразумение донякъде, защото говорих за клиничиня термин перверзия, а не за придобилия гражданственост друг смисъл на перверция, макар авторката на темата да се доближава и до клиничния й смисъл (не влагам нищо лошо в това).
    тук съм съгласна с теб
    Ау и какво по точно имате в предвид

Цитирай Първоначално написано от `House`F
    тук съм съгласна с теб
    Да пикаеш само в тоалетната
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от `House`F
    тук съм съгласна с теб
    Да пикаеш само в тоалетната
    аз говорех за изясняването на понятието
    а не за автора на темата
    да уточня о.0

Голям фен
    Напълно съгласна съм с твърдението "перверзни хора, няма
    има ограничени умове". Между другото няма нищо лошо да не приемате определени неща за нормални и аз съм далеч от идеята, че да се изходиш върху някого, е възбуждащо. Само че не виждам какъв е проблемът, ако на някого това му харесва и не бих нарекла перверзно нещо, което доставя удоволствие на двама души, разбира се, ако и двамата са съгласни.
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на Shia
    "мъжки полов орган"+ две пръстчета да се движат в синхром вътре.

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Всеки човек е перверзен, дори да не го показва по никакъв начин. Перверзията за мен, се изразява в това, да проявяваш сексуални реакции, когато си на обществено място, където е фраш от хора и те виждат.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си