Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon

Хм, първо примера ти е неподходящ (говоря за чалгата). Второ много интересно да наричаш задържки обективни изследвания и доказателства относно фиксациите и инфантилността. Предполагам знаеш какво е скат, така че няма да обяснявам какво е. Самата идея, че някой ще бъде покриван с фекалии (които са отпадъчни продукти) говори за сериозен регрес към така наречената анална фаза, където детето се научава на хигиенни навици (тогава може да се случи да си играе със собствените си изпражнения и да получава удоволствие от задържането и рязкото изхвърляне на фекалиите, неслучайно се нарича анална фаза, защото удоволствието е свързано с ануса). Второ никой не може да ме убеди, че садомазохизма е нещо нормално (отдавна се знае, че под удоволствие се крие вина, болка, самоотричане и какво ли още не). Садистът, както и мазохиста са едни дълбоко нещастни хора, чието развитие е спряло на даден етап или по-скоро се е изкривило по такъв начин, че садизма и мазохизма са станали единствения им начин за развитие.
мисля, че леко се отклонихме от темата
садизмът и мазохизмът са психически отклонения
или болестни състояния наричайте ги както на вас ви е удобно
аз съм далеч от терминологията и не смятам да ги коментирам
но е глупаво да се лепват етикети, просто защото
мнозинството смята, че да се изпикаеш върху някого е противно

всеки има причина (било то психическа или физическа)
да изпитва сексуално влечение към даден обект
някои са класифицирани като разстройства, др са съвсем нормални
но ние имаме нужди и ги задоволяваме така, както на нас ни харесва
не смятам да се ангажирам с изследвания и проучвания
защото ще има много да се ровя
но за мен проблемът идва от различното възприятие на света
точно това води до различни предпочитания
всеки е индивидуален
не лъжа, че умишлената дефекация по време на секс
не ми е по вкуса
но не съдя хората