- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно солариума?
Ами значи днес за пръв път отидох на солариум и козметичката ми каза да започна със 6 минути и каза че се прави почивка,тоест утре да не ходя чак в петък и ми ги вдигна на 10 минутии каза след това се правят 10 дни всеки ден и постепенно вдигаш,че мисълта ми е не е ли вредно и опасно да се ходи 10 дни подред?
Като цяло солариума не е полезен, така че колкото по-малко, толкова по-добре. Но вече ти сама си решаваш.
Ходи се през ден, защото кожата трябва да си почива! Ако прекалиш може да получиш рак на кожата вместо хубав тен... ходи през ден за по 10 минутино ако все пак решиш да ходиш всеки ден ходи за по 6
![]()
10 дни поред е опасно ако ходиш всеки ден
между един солариум и друг трябва да има поне 3 дни разтояние
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Благодаря за отговорите,мисля че през ден за по 10 минути ще ми е добре![]()
аз ти предлагам да не я слушаш и да ходиш през ден-два . солариума наистина е опасен,особено ако имаш бенки и разни други такива образувания по кожата.проучи солариума какъв е-слаб,силен,коса са му сменяли лампите,защото ако е много стар няма смисъл от тея 10 минути![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ами тя ми каза,че е нов пък и то си личи че е доста новичък..пък и тя самата да ми кжате продцедурата да е от 10 дни един след друг..и на мен ми се струва опасно,но защо пък ще казва така..маже се със някакви лосиони ли незнам как се водят в пликчета такива за 1 път
абе с лосиони или не,пак си е опасно. през ден-два ходи,все пак тва е твоето здраве и твоя тен,не на козметичката![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Добре ще се вслишам в съвета ти Тони(предполагам така ти е името) и можеш ли да ми кажеш,ако си запозната колко време да ходя за да добия шоколадов тен ..матова ми е можата :P
да Тони съмами сестра ми отиде 3-4 пъти и почерня.тука вече си е до човека според мен
до края на учебната година ще си негърче ако си редовна,спокойно
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от love_to_love_u
зависи от това колко е силен солариума и на каква степен го пуска..
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
^ да,и товаПървоначално написано от Madn3s5
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Еми незнам на каква стешенима някакви вентилатори там не го разбирам
![]()
еми питай я. и специално лампата на лицето си я нагласи ти,да не земеш да почервенееш![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Започни от 6мин после на 10мин после още веднъж 10мин и няма да има нужда да ходиш повече![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Според вас ако ходя 2 седмици през ден за по 10тина минути ще хвана ли добър тенИзвинявам се за тъпите въпроси,ама много искам да имам хубав тен
И да ми кажете долу горе такъв тен [ http://prikachi.com/files/906041M.jpg ] за какъв период от време мога да хвана?
абе колко е едно посещение горе-долу? колко лева![]()
![]()
The Spark
Зависи от минутите 1 минута е 50 ст. поне тук е така.Има и по-евтини има и по-скъпи![]()
Ако е турбо в повечето случаи с 1 мин - 1 лев..Иначе при Мола има един,който са ми казвали,че е адски силен и още от 1 път се вижда разлика .. Таа там е 10 мин - 13 лева (вертикален).А моят е 15 мин - 5 лева,доволна съм,но ще го спирам и почвам плажчетата![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ти как ходи ? В смисъл колко време и по колко минути и маза ли се с нещо?Първоначално написано от j_adore2
Първо ходих в един през ден на по 15-20 мин и нямаше никакъв ефект.. От 2 седмици ходя на друг - пак през ден по 15 мин и има видима разлика от преди .Не се мажа с нищо,само в къщи с някви лосиони хидратиращи,че ми стана много суха кожата :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
мм ясно,ще видя как ще ми е до края на седмицата и ако не съм доволна ще взема да ходя на плажПървоначално написано от j_adore2
![]()
А за да не отварям нова тема някой може ли да ми каже.. вчера ходих за пръв път през живота си на солариум. Момичето ми даде да се намажа със специален лосион там и каза хубаво да го размажа за да не стана на петна. Като излезнах от солариума цялата бях на червени петна.. и много се изплаших да не си остана така. Ама след около 2-3 часа избледняха и сега нямам никакви петна, всичко си е ок. Та въпроса ми е някой знае ли от какво може да са тия петна? Дали е от кожата, защото ми е за пръв път ли или от лосиона.. Бях за 5 мин. Утре ще ходя пак и се чудя изобщо да се мажа ли, малко ме е страх.
То да ти кажа и на мен ми даде едно миришеше на кафе,ама не ми стана на мен на петна,може би зависи от лосиона..не разбирам и азПървоначално написано от plamka
Мм мен ми даде от по - началните.. Днеска влезнах без и не излезнах на петна. Явно не съм го била размазала хубаво предния път.Първоначално написано от love_to_love_u
![]()