- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя!?!?!
Здравейте тийнчета,ще ви кажа накратко какво ме мъчи, но първоначално да започна с това че съм Би за да се разбере историята, та значи бях на купон преди няколко дни в една приятелка с която от лапета сме заедно и двете сме бисексуални тя на 18 аз на 16 та се напихме до сега не бяхме имали нищо общо обаче откакто разбрахме една за друга аз започнах да имам силни симпатий и какво напихме се целувахме се и после се случи другото по сериозното попрнцип тя си имаше приятелка, но бяха скъсали и да аз един вид се оказах утехата.Единственото което исках е да си останем приятелки и да не се променя към мен тя каза няма проблем добре и вчера гледам в скайп блокнала ме е![]()
![]()
и исках ебати поне причината да знам обаждам и се не дига дори поне да ми обясни после наистина ще я оставя, но от това най- боли да те зарежат без причина ВЪПРОСА МИ Е СЛЕДНИЯ: да се опитвам ли да я търся или просто да я оставя аз така и неможах да си отговоря на въпроса ако може помощ ПП:без обиди ако е възможно в този сайт сме за да си помагаме!!!
Според мен няма смисъл да я търсиш, ти си я помолила да не се променя нищо..после те е блокнала и сега не ти дига, тоест се крие от теб...
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Отиди до тях..
Ако продължава упорито да страни от теб и да избягва всякакви контакти, просто я остави. Може би за нея това е било голяма грешка и не знае какво да прави..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
подкрепямПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Остави я и не се занимавай повече с нея запази положение и достойнство ебати показала ти е пределно ясно че не иска нищо повече от теб.Кво ще ходиш да и искаш обяснение и такива покажи и че не ти пука а не като кученце да и тичкаш след дупенцето така само ти ще се излагаш.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Остави я малко да размисли над случилото се ..
Може да се е събрала с приятелката си и сега да те избягва ..
Не знам , постой за малко на страна , и почакай да видиш дали ще те потърси ,а ако не го направи ти я потърси и докато не я откриеш да поговорите не спирай да я търсиш !Постъпката й изобщо не е за 18 годишна![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И аз съм съгласнаПървоначално написано от Jumbie483
Успех ти желая
![]()
+1Първоначално написано от Jumbie483
сега няма смисъл да правиш нищо-из4акай да мине месец-два.тогава я потърси.
I can't stop myself from loving you <3
правилен съвет прав/а си помолих я да не се променя даже ми говореше как когато съм се чувствала сама и нещо имало винаги съм можела да я викнаПървоначално написано от Faces
как да я викнасега когато имам нужда ми каже до теб съм като ме затри от живота си
![]()
+++Първоначално написано от mynichka
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
... ами понеже янма как просто така да я оставиш се постарай очи в очи да я видиш питай я ак оиска да ти обясни ако не просто я зарежи ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
имаме си лесбийка у форумо, браво![]()
искам да се запознаем
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
АБе да си такъв е двойна болка не е за кефПървоначално написано от tuzaro
![]()
Да си би понякога е предимствоПървоначално написано от beb4yy
![]()
![]()
По темата - рег-ни си нов скайп! Така поне ще прочете думите в представяне ...
Ако въпросната мацка ти е добра приятелка, оставия за малко да си събере мислите и след ден/два или седмица се опитай да си говориш с нея... Пък и ти се си избистриш главата малко![]()
Дай й малко време,а след някой друг ден пак се опитай да се свържеш с нея.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ми това е загубих човек на когото държах сега и да плача всеедно писах и смс-и писах и от три скайпа потърсих я в тех но попринцип тука идва рядко защото идва само да вижда майка си а там където живее в действителност незнам нали живее при баба си няма как да я открия освен ако не дойде да види майка си![]()
![]()
![]()
Благодаря за хубавите съвети направих каквото можах.
и аз съм съгласна с това !Първоначално написано от Jumbie483
![]()
Аз мисля че ще бъде най-добре да я оставиш.Няма смисъл да се занимаваш с нея![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Първоначално написано от blackvelvet
Не виждам смисъл да я търсиш.Наистина е елементарно да ти каже"остави ме",но не знам защо не го прави,а предпочита да те мъчи.