Здравейте Пиша това, защото просто ми се иска да споделя с някого това, което ми тежи. Ако някой си изкаже мнението ще съм му благодарна
Може би някои от вас са чели темата ми за бившия ми приятел, с който наскоро излизах и в мен отново се породиха чувства, след като той ми сподели, че не съм му безралична. От тогава обаче ни вест, ни кост от него.... Това ме мъчи ужасно много, боли ме, чувствам се зле, уж съм весела и щастлива, а всъщност ми е тежко.... Винаги, когато видя, че някой ми е писал по скайп или пък, когато телефонът ми звънне цялото ми същество се преобръща и силно се надявам да е той, но уви.... Мразя се затова, че съм такава глупачка и наивница и отново попаднах в мрежите му Постоянно мисля за него... опитвам се да не го правя, но се получава за кратко и изведнъж ей така от нищото отново той е в мислите ми... Реших да му пиша ( да знам, че може би съм глупачка, но тази неизвестност ме убиваше), тогава ми каза, че продължава да изпитва някакви чувства към мен и че, когато си дойде в града ще се разберем Винаги обаче се питам щом ме обича, както казва защо поне веднъж не ми пише или пък ми звънне (тези неща наистина не са за скайп, но не е задължително да говорим за "нас", а просто да се позаинтересува от мен) Все още го обичам, но отново аз съм наранената и отново аз съм тази, която бяга подире му, от което още повече ме боли...
Благодаря на всички, които са прочели темата