Цитирай Първоначално написано от RaZzer
Аз пък не усетих защо всички решиха, че е незаинтересован от теб... Не съм ти чел предишните теми и нз защо сте се разделили, но щом казва, че още те обича, аз допускам за най-логична възможността да му е било гадно като сте се разделили и да се е опитвал да те забрави... Все пак малко глупаво ми се струва да държим сметка на някой, с когото скоро сме скъсали защо не ни търси... А сега (имам предвид след като сте се разбрали да чакаш да си дойде) има няколко варианта: или не ти се обажда защото премисля нещата, или прави нещо, което е известно само на него (изпитва те или нещо такова), или просто е такъв тип характер...

Аз не мисля, че не му пука за теб... Изчакай го да си дойде, говорете, но не бързай да си правиш изводи! Успех!
Ние се разделихме преди година. Причината беше, че по неговите думи поне не ме обичал, както преди.... След като се разделихме аз се опитах поне да сме на "здравей - здрасти", но той се правеше, че не ме вижда, когато се срещнем. След 2 седмици от нашата раздяла си намери нова приятелка (вече не са заедно) и от тогава аз си казах, че не искам да запазвам никакви взаимоотноешения с него. Но така стана, че се разбрахме и си останахме що годе приятели
П.П - по принцип той е малко студен и дръпнат, не показва много чувствата си.....