Може да ти се стори тъпо и философско, но от това, което прочетох излиза, че се потвърждава донякъде твърдението, че който се радва на чуждото нещастие, сам си го получава...
А сега, да напиша и нещо, което те интересува... Ами... разбирам те, че много го обичаш и съжалявам, че трябва да го кажа, но... май наистина си играе и с двете, не знае какво иска и е голям лигльо... Най-оптималният вариант би бил да го зарежете и двете, да го оставите 2 седмици да ми се намести главата и да чакате той да потърси някоя от вас (ако реши да го направи)... Обаче, тъй като чувствата на другото момиче едва ли са толкова сериозни, на нея може и да не й пречи това скъсване и тръгване през 2 дни и едва ли можеш да очакваш тя да се включи в плана, но според мен ти се оттегли - рано или късно - той ще се усети коя от вас иска, но ако се върне при теб, със сигурност ще трябва да му дадеш да разбере, че не искаш лигави изпълнения от него за напред... Успех, дано съм помогнал и не съм те отегчил, че като гледам колко мн написах...