.

Виж резултатите на анкетата: Бигъл или йоркширски териер ?

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • йоркширски териер

33 38,37%
  • Бигъл

53 61,63%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Супер фен Аватара на 4o4ina
    йоркширски териер

Йорки

Аз имам йорки и изобщо не е "джобно псе"!!Не обиждайте породата,защото е една от най-скъпите в България!И така малко да светна потребителя за йоркитата!Кучетата от породата Йоркширски териер са приспособени ДА ЖИВЕЯТ В АПАРТАМЕНТ И НЕ Е НУЖНО ДА ГИ ИЗКАРВАШ ВСЕКИ ДЕН НА РАЗХОДКА!НЕ ПУСКАТ НИКАКВИ КОСМИ ,ЗАЩОТО НЕ СМЕНЯТ КОЗИНА!Като характер са много весели,игриви,обичат стопаните си,не искат да остават сами,добра компания са!Още инфо за характера
    Макар, че е почти смешен с миниатюрния си размер, най-малкият от териерите е и най-храбрият. Той не знае, че тежи само 3кг. и е готов да отстоява каузата си на живот и смърт – било то срещу плъх, крадец или голямо куче. За йоркширския териер светът не се дели на голям и малък, а на добър и лош.
    Отглеждането на йоркширски териер не е лесно. Въпреки, че е добре пригоден за живот в апартамнт, той е много весело и енергично куче, което не обича да бъде само. За него няма значение къде отивате – до пазара или по маршрута Ком-Емине, малкия храбрец е готов неуморно да ви следва навсякъде и отплаща многократно всяка капка обич. И защо наистина да не го вземете със себе си? “Йорки” е безценен компаньон – послушен, ведър, бдителен и изключително красив, умен и съобразителен той не може да прекарва времето си спящ на канапето.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ^^ Що не го напишеш с малко по-големи буклви, а?!?!?!
    Всички разбрахме, че си за йоркито...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    бигълът е по-сладъккк

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Двете породи са адски различни , но определено не може да се каже , че едната е по-лесна за гледане , защото и двете си имат своите особености.
    Йоркито е декоративно куче . От една страна не изисква много дълги разходки , много храна , не прави много масивни поразии , винаги можеш да го вдигнеш , да го измиеш , да го вкараш почти навсякъде . От друга , като по-селектирана порода , се разболява по-често , по-изнежено е , има по-кратък живот . Освен това - грижа за козинта ,става дуа за вскидневно ресане , специален шампоан и т.н. Друг проблем е , че почти е невъзможно да се пуска свободно - заради размерите . Нито има пъргавиата , нито силата , да избяга или да се спаси , ако , не дай си Боже , попадне на зло куче .
    Бийгълът е късокосмест , което обаче не означава , че космите му не падат и не покриват цялата къща - напротив . Като всяко друго куче , изисква грижи - храна , чести разходки , ваксини и т.н. Освен чести , разходките трябва да са и дълги . Иска си много игра , много внимание , много изразходване на енегрия - все неща , които ти трябва да му осигуриш . Хубавото е ,че е много енергично куче , не е толкова селектирана порода ,подлежи на дресировка , дружелюбно е , игриво .

И двете породи са много сладки - която и да избереш - няма да сбъркаш . Просто си прецени за какъв тип куче би се грижила по-добре и това е

Ами и двете са сладки,но някак си бийгъла ме привлича повече.

az imam iorki ... tova 4e sa murzelivi i tupi vob6te ne e tuka tova e edno malko no adski jizneno ku4ence / daje e dosta intiligentno o6te ot kakto go vzehme se nau4i da hodi po nujda samo navun ... suto tuka e i dosta privurazno kam sobstvenika si i mnogo adaptivno ... a nai hubavoto e 4e neim pada t kosmi i nepravqt beli .... a tova 4e jivotut im e po-kratuk vob6te ne e vqrno tova e edna ot nai-dulgoletnite porodi ku4eta / na edna fr i jivq 15 godini

бигълът е много жизнено и умно куче но му падат доста косми и иска адски много разходки съ6то тъка прави доста бели което не е много приятно но тожа е и до самото ку4е / един приятел има тъкова ку4е от ве4е три години и 4естно казано му изяде къ6тата о ина4е е много дружелубен и общителен

Голям фен Аватара на babyy123
    бигъл

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    На мен лично йоркшерските териери не ми харесват.Аз ти предлагам бигъл!Те са ловджий и са много обичливи,няма да съжаляваш те се привързват към стопанина си,а йоркширския териер е една играчка! Аз имам Ягд териер също ловджия,но най-добре си вземи бигъл много са сладки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си