.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 116
    Град
    Sofiq :P
    Четох я, но нямаше нищо конкретно за паралелката с испански език. А между испанската и немската паралелка коя се котира повече?
    RespecT!

Немската ще са най-силни, но испанската ще е след нея веднага, така мисля.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    ^^Абсолютно вярно. Руснаците все са последни.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    ахахах ти така си мислиш) аз съм с руски и мога да ти кажа ,че сме по-умни от някои други класове ,незнаещи как се учи) в класа ми има ученици с по 34 35 бал ам неискат другите паралелки именно заради езика а и сме с профил ИНФОРМАТИКА тихо са.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от workplace
    ахахах ти така си мислиш) аз съм с руски и мога да ти кажа ,че сме по-умни от някои други класове ,незнаещи как се учи) в класа ми има ученици с по 34 35 бал ам неискат другите паралелки именно заради езика а и сме с профил ИНФОРМАТИКА тихо са.
    ИНФОРМАТИКА! :О:О:О

И сигурно сте при онази заспалата....Аз, когато отидох да ги видя хората от бившия ми клас дори не разбра, че съм в часа и. Само не разбрах как не ме попита кой номер съм.

Иначе с руски е най-нисък бала за влизане. Преполага се, че сте и по-слаби като ученици.

кфа заспала бе ? :Д се тая . а тва за по-слабите ученици се разправя из цялата гимназия. незнам кой е пуснал тая муха ,че принципно РУСКАТА са най-глупави. еми в грешка. първо гледай себе си тогава говори. смея отново да твърдя ,че сме много по-умни от някои други класове или дадени ученици от випуска

Град
    София
    Хлебарска май беше... Иначе аз не казвам, че не сте умни или, че сте глупави. Казах, че след като сте с най-нисък бал се ПРЕДПОЛАГА така. Иначе не съм толкова тъп да не знам как е. Бях в английската една година и съм наясно как стоят нещата.

Мега фен
    Град
    София
    Това, че балът е най- нисък за тази паралелка, нищо не значи. Не знам как са другите, но аз на изпита си спомням, че бях адски панирана- това ми изигра лоша шега и допуснах адски тъпите грешки. Също така, понеже идвах от 32-ро и маса народ от там влезе в АЕГ, доста от тях избраха да си продължат руския.

Град
    София
    Аз идвах от 73 СОУ, също с маса други хора (около 9 човека мисля), и там се учи и немски, и руски така че това не е причина според мен.

Хлебарска май беше... Иначе аз не казвам, че не сте умни или, че сте глупави. Казах, че след като сте с най-нисък бал се ПРЕДПОЛАГА така. Иначе не съм толкова тъп да не знам как е. Бях в английската една година и съм наясно как стоят нещата.
    не не бях с Хлебарска ама Loshotia и да на изпита наистина се справихме доста добре даже учудващо за "паралелка с най-нисък бал"

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    оди при наркоманите...
    .i. Кво говорите наизуст .. НАРКОМАНИ В АЕГ НЯМАА !! Иначе welcome на сични зайци и зайки .. скайпа ми е a_bogdanov666 ма недейте прекалява
    терорист дисар !

И аз ще съм заек в 1 АЕГ тая година...Приеха ме с 31.00 бал в руската на първо класиране...Отказах се да ходя на второ, макар че иммам шанс за тая с испански.Еми доста мнения във доста форуми изчетох за тая английска и като цяло учениците там са на мнение че е супер а тия които не са че е отврат...не знам ще видим.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Scarecrow
    И аз ще съм заек в 1 АЕГ тая година...Приеха ме с 31.00 бал в руската на първо класиране...Отказах се да ходя на второ, макар че иммам шанс за тая с испански.Еми доста мнения във доста форуми изчетох за тая английска и като цяло учениците там са на мнение че е супер а тия които не са че е отврат...не знам ще видим.
    Не е така за това с учениците. Аз бях там за една година и не казвам, че няма положителни неща, но има и доооста негативни, които елитно училище не би трябвало да си позволява.

^ ае млъкни кат не разбираш , че най ме нервят такия като тебе всезнайковци !! Руските не са най-тъпи . За мене най-зле са Френските паралелки .. не знам що .. има и яки пичове от там ма като цяло са пълна трагедия (особено момичетата :Х)
    терорист дисар !

Ае стига дрънкахте глупости, сички са свестни.
    Въа всяко стадо има мърша обаче.
    Като Сашко комплекса (amk933). Бегай се скрий некъде бе.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kopcheto
    Ае стига дрънкахте глупости, сички са свестни.
    Въа всяко стадо има мърша обаче.
    Като Сашко комплекса (amk933). Бегай се скрий некъде бе.
    Аз казах, че в АЕГ има и готини хора и готини учители, но си има и мърша... Ако теб те кефят 112 и някои индивиди, сори - мен не ме... Пък и нямам комплекси - аз съм си решил проблема и си подържам връзка с хората, които ме кефят...

Мега фен
    Град
    София
    amk933 не знам защо се прави на такъв експерт след като е бил 1 година в гимназията, но явно си е типичната българска черта- специалист по всичко.

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    amk933 не знам защо се прави на такъв експерт след като е бил 1 година в гимназията, но явно си е типичната българска черта- специалист по всичко.
    Щот е комплексар с парички.
    Сега мама плаща, а той се фука.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kopcheto
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Щот е комплексар с парички.
    Сега мама плаща, а той се фука.
    Хаха и на кого се фукам, ако не е тайна? Както виждаш никъде никога не съм казвал в този форум къде уча, за да се фукам.Май завистта си показва кой е комплексаря. Давай в същия дух да видят какви "некомплексирани" съученици ги очакват.

Loshotia, не знам какво експертно видя в мнението ми само, защото е по-различно от твоето и не замазва и минусите, които съществуват в училището. Сори, аз не лъжа. Казах, че има и готини неща, казах и какво не ми е харесало. Въпрос на мнение (а и не само мое).

Мега фен
    Град
    София
    Освен за Ненова и за униформите друго нещо от теб не съм прочела. Доколкото разбирам, си учил/а 8 клас в гимназията, което няма нищо общо с гимназиалния живот в училището- бил/а си в една смяна със 112то, предавали са ти 3-4 учители, нямал/а си възможността да се срещнеш с по- големите или да участваш в някой сип.

Град
    Sofiq :P
    То хубаво за тея паралелки с 2рите езици обаче по нататак не разбирам нали към 10 клас се избират още профили /математика, бълграски или химия до колкото разбрах/ и после тея профили каква роля играят за по нататак нали не се омешват паралелките в зависимост това кой какъв 2ри предмет е избрал?
    RespecT!

Мега фен
    Град
    София
    Не, профилите са по едно и също време и просто който е профил математика отива с хората от другите два класа примерно(или колкото профила направят) и после примерно за историята или английския щелия клас пак се събира

Здравейте, днес се записах в I АЕГ. Дадоха ми една бележка и казаха да отида в старото даскало за отпусно и да го занеса чак Септември месец!? Аз си мислех, че трябва още днес, та кажете сега какво да правя, да отида ли пак до АЕГ?

П.П: Нали родителската среща беше утре(четвъртък) от 18:00?

Цитирай Първоначално написано от Mladchibg
    Здравейте, днес се записах в I АЕГ. Дадоха ми една бележка и казаха да отида в старото даскало за отпусно и да го занеса чак Септември месец!? Аз си мислех, че трябва още днес, та кажете сега какво да правя, да отида ли пак до АЕГ?

П.П: Нали родителската среща беше утре(четвъртък) от 18:00?
    каква родителска среща те гони бе, човек :Д

родителска среща ще има на 10 септември, не утре

а отпускното е за септември, така ни казаха

Трябва да си вземеш отпускното от старото даскало и да го носиш на родителската среща (която е през септември).Поне аз така разбрах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си