- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първа английска гимназия в София
Четох я, но нямаше нищо конкретно за паралелката с испански език. А между испанската и немската паралелка коя се котира повече?
RespecT!
Немската ще са най-силни, но испанската ще е след нея веднага, така мисля.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
^^Абсолютно вярно. Руснаците все са последни.Първоначално написано от GbSy
![]()
ахахах ти така си мислишПървоначално написано от amk933
) аз съм с руски и мога да ти кажа ,че сме по-умни от някои други класове ,незнаещи как се учи
) в класа ми има ученици с по 34 35 бал
ам неискат другите паралелки именно заради езика
а и сме с профил ИНФОРМАТИКА
тихо са.
ИНФОРМАТИКА! :О:О:ОПървоначално написано от workplace
И сигурно сте при онази заспалата....Аз, когато отидох да ги видя хората от бившия ми клас дори не разбра, че съм в часа и. Само не разбрах как не ме попита кой номер съм.![]()
![]()
Иначе с руски е най-нисък бала за влизане.Преполага се, че сте и по-слаби като ученици.
![]()
кфа заспала бе ? :Д се тая . а тва за по-слабите ученици се разправя из цялата гимназия. незнам кой е пуснал тая муха ,че принципно РУСКАТА са най-глупави. еми в грешка. първо гледай себе си тогава говори. смея отново да твърдя ,че сме много по-умни от някои други класове или дадени ученици от випуска![]()
Хлебарска май беше... Иначе аз не казвам, че не сте умни или, че сте глупави. Казах, че след като сте с най-нисък бал се ПРЕДПОЛАГА така. Иначе не съм толкова тъп да не знам как е. Бях в английската една година и съм наясно как стоят нещата.![]()
Това, че балът е най- нисък за тази паралелка, нищо не значи. Не знам как са другите, но аз на изпита си спомням, че бях адски панирана- това ми изигра лоша шега и допуснах адски тъпите грешки. Също така, понеже идвах от 32-ро и маса народ от там влезе в АЕГ, доста от тях избраха да си продължат руския.
Аз идвах от 73 СОУ, също с маса други хора (около 9 човека мисля), и там се учи и немски, и руски така че това не е причина според мен.![]()
не не бях с ХлебарскаПървоначално написано от amk933
ама Loshotia
и да на изпита наистина се справихме доста добре
даже учудващо за "паралелка с най-нисък бал"
![]()
.i. Кво говорите наизуст .. НАРКОМАНИ В АЕГ НЯМАА !! Иначе welcome на сични зайци и зайки .. скайпа ми е a_bogdanov666 ма недейте прекаляваПървоначално написано от Nakadah
![]()
терорист дисар !
И аз ще съм заек в 1 АЕГ тая година...Приеха ме с 31.00 бал в руската на първо класиране...Отказах се да ходя на второ, макар че иммам шанс за тая с испански.Еми доста мнения във доста форуми изчетох за тая английска и като цяло учениците там са на мнение че е супер а тия които не са че е отврат...не знам ще видим.
Не е така за това с учениците. Аз бях там за една година и не казвам, че няма положителни неща, но има и доооста негативни, които елитно училище не би трябвало да си позволява.Първоначално написано от Scarecrow
![]()
^ ае млъкни кат не разбираш , че най ме нервят такия като тебе всезнайковци !!Руските не са най-тъпи . За мене най-зле са Френските паралелки .. не знам що .. има и яки пичове от там ма като цяло са пълна трагедия (особено момичетата :Х)
терорист дисар !
Ае стига дрънкахте глупости, сички са свестни.
Въа всяко стадо има мърша обаче.
Като Сашко комплекса (amk933). Бегай се скрий некъде бе.
Аз казах, че в АЕГ има и готини хора и готини учители, но си има и мърша... Ако теб те кефят 112 и някои индивиди, сори - мен не ме... Пък и нямам комплекси - аз съм си решил проблема и си подържам връзка с хората, които ме кефят...Първоначално написано от kopcheto
![]()
amk933 не знам защо се прави на такъв експерт след като е бил 1 година в гимназията, но явно си е типичната българска черта- специалист по всичко.
Щот е комплексар с парички.Първоначално написано от Loshotia
Сега мама плаща, а той се фука.
Хаха и на кого се фукам, ако не е тайна? Както виждаш никъде никога не съм казвал в този форум къде уча, за да се фукам.Май завистта си показва кой е комплексаря. Давай в същия дух да видят какви "некомплексирани" съученици ги очакват.Първоначално написано от kopcheto
![]()
![]()
Loshotia, не знам какво експертно видя в мнението ми само, защото е по-различно от твоето и не замазва и минусите, които съществуват в училището. Сори, аз не лъжа. Казах, че има и готини неща, казах и какво не ми е харесало. Въпрос на мнение (а и не само мое).![]()
Освен за Ненова и за униформите друго нещо от теб не съм прочела. Доколкото разбирам, си учил/а 8 клас в гимназията, което няма нищо общо с гимназиалния живот в училището- бил/а си в една смяна със 112то, предавали са ти 3-4 учители, нямал/а си възможността да се срещнеш с по- големите или да участваш в някой сип.
То хубаво за тея паралелки с 2рите езици обаче по нататак не разбирам нали към 10 клас се избират още профили /математика, бълграски или химия до колкото разбрах/ и после тея профили каква роля играят за по нататак нали не се омешват паралелките в зависимост това кой какъв 2ри предмет е избрал?
RespecT!
Не, профилите са по едно и също време и просто който е профил математика отива с хората от другите два класа примерно(или колкото профила направят) и после примерно за историята или английския щелия клас пак се събира
Здравейте, днес се записах в I АЕГ. Дадоха ми една бележка и казаха да отида в старото даскало за отпусно и да го занеса чак Септември месец!? Аз си мислех, че трябва още днес, та кажете сега какво да правя, да отида ли пак до АЕГ?
П.П: Нали родителската среща беше утре(четвъртък) от 18:00?
каква родителска среща те гони бе, човек :ДПървоначално написано от Mladchibg
родителска среща ще има на 10 септември, не утре
а отпускното е за септември, така ни казаха
Трябва да си вземеш отпускното от старото даскало и да го носиш на родителската среща (която е през септември).Поне аз така разбрах.