- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първа английска гимназия в София
Аз вече пренесох всички бележки и глупости само здравния картон ще го дам на септември иначе няма лошо да ги дадете и сега да не се занимавате
RespecT!
dali shte me priemat s bal 31.428 vuv ruskata paralelka na purvo klasirane? (momche sum)
Don`t worry, Be happy!!!
Аз все отрицатени мнения съм чувала за училището, но въпреки всичко е на едно от първите в места в желанията ми.
1. Пиши на кирилица и 2. Дори да си момче не знам дали имаш шансове.. особено на 1 класиране Може би по - скоро на второ. Имай предвид, че тази година са наистина много високи резултатитеПървоначално написано от paripipari
![]()
дано да грешишПървоначално написано от jo0zy
![]()
![]()
Don`t worry, Be happy!!!
Здравейте.... Аз съм момче и балът ми излиза 32,858 .... това достатъчно ли е за 1 АЕГ или пък 164 Френска ????![]()
"There are things known and things unknown and in between are The Doors..." - Jim Morrison
Ами да ти кажа,може и да ти стигне.Момчетата са с поне половин или една единица зад момичетата,така че ...Първоначално написано от SoundWave96
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Дано да е така! А до попитам дали фактът, че имам пълно 6 за годината ще помогне за влизането ми????Първоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
"There are things known and things unknown and in between are The Doors..." - Jim Morrison
Ще ти помогне колкото до ти образува по-висок бал,иначе някакво специално предимство за пълни отличници не знам да има, поне пре мене нямаше.
Аз съм вече трета година тука (в АЕГ) и имам известни наблюдения що-годе обективни. Не знам защо някои хора питат кой език да запишат и ги избират според успеха на паралелката. Тъпо е. Не може да нямате никаква цел. Някои езици е добре да се комбинират или според тва с ква насоченост си да си избереш гимназия и втори език. При нас има 1 руска и по 2 от испанските,френските и немските. Като общ успех немските се редуват да са най-отпред, после обикновено са испанските и руската и френските се редуват да са най-отзад. Но (винаги го има) аз понеже съм в руската и мъничко съм пристрАстен мисля, че тия във френските са по-големи боклуци. Сега за езиковата подготовка.На олимпиадите немски и руски ебават мамата на сички. Тая година и аз се присъединих и видях как е. Пообрахме доста първи места ама тва е съвсем не без помощта на ебати яката учителка- Цанка Вунова която те оставя да знаеш за 4 само ако упорито се опитваш до изкараш по-малко от 3. Решила е, че ще избута до С1 всеки който иска и съдейства до началото на 12ти клас. По немски не знам как точно стоят нещата но и те са със завидно добро ниво. Не знам за миналата година ама ако някой намери резултати от многоезичното тая година ще види че първите места по всички езици (руски,френски,немски,испан ски) са на 1 АЕГ
. За испанския- там нямам почти никаква информация но преподавателя (Луис Карденас) е натурален кубинец(или от някъде другаде беше където официалния език е испански) и доста добре преподава. За френския никви подробности не знам. Даскалитее.. Наистина ако случиш на добър(а) е яко и почти всички са добри ама има няколко противни или тъпи или и двете. всеки си има някаква странност ама почти сички са добри в смисъл че преподават добре. Толко засега. Мързи ме да пиша повече пък се не сещам и кво... Въпроси някой ако има- насреща съм.
![]()
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
И аз много исках в 1 анг. ( но знам, че бала няма да ми стигне) ,но когато казах на приятелите си те всички започнаха да ми казват колко е пропаднало училището и колко много наркомани има аз им отговарях ,че не е така и че във всяко училище има ,но после една приятелка от 1 анг ми каза какво е училището и аз се отказах .
Не знам кой ги е измислил тия наркомани ама за 4 години вече тука мога да ви кажа, че тва са пълни глупости. Яд ме е че "английската" винаги върви с "наркомани". Училището просто дава възможност сам да избереш дали искаш да постигнеш много или просто да завършиш гимназия. Тук е за хора с амбиции, коита сами знаят какво е добро за тях и си помагат и се опитват да го постигнат. И между другото около половината от миналото министерство т.е. преди бат Бойко е излязло точно от английската.![]()
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
Определено руската паралелка не е глупава или пр. Разликата в баловете от мин. година се изявява в десети и стотни. А и най - ниският бал е на френската паралелка. А и може да влезеш и с 35 бал в руската , при положение , че разбираш езика и си го учил в основното училище...
Първоначално написано от SoundWave96
Всъщност , причината , че завършват 7 клас , кара учителите да бъдат по - обективни към учиниците. Мога да ти кажа , че повече от половин София е завършила с пълно 6. За първо класиране май ще приемат с бал над 33 за момчета , но предполагам , че ще влезеш.
Руската паралелка скапана ли е и ако е така защо? И за тая испанска паралелка нищо не разбрах.
Е да не отана по-назад и да питам .![]()
Та приеха ме в 32 с бал 33 на първо класиране. Според майка ми може да имам шанс да влезна в първа АЕГ на второ класиране (има ли смисъл учи ми се и испански, но не знам дали ще ми стигне бала ) момиче съм.
![]()
ЪЪ, бай дъ уей, само да попитам, щот съм нова, т.е. в 1 АЕГ са се записах, ще има ли родителска среща преди 15ти септемри,, ии от колко часа трябва да отида там?//
I want to live my life not only thinking of the past. The future tells me that my life has not been cast. I want to say "I will, I did" instead of could or should. Gonna believe in the promise.
Значи аз уча там (сега ще съм 9 клас) и е супер.Не са верни слуховете, че имало наркомани и т.н.Кифлите са по-малко но все ги има, не може да се избяга от тях.За момчетата с бал 31 ще влезнете от първо класиране, а момичетата мисля че с 32 или 32 и нещо пак сте вътре ( може и с по-малко).Разровете се в нета мисля, че пише къде с колко се влиза.
F_CK
All I need is U! :P
И аз тази година ще съм в Първа АЕГ.Интересува ме дали тази година ще има родителска среща на 10и,както предишните години?
аз тази година ще съм 7ми клас и мисля там да кандидатствам така че ако някой е от това даскало ако може да си даде скайпа или да ми пише ashley.massaro97![]()
АЗ да попитам: в 1 аег с униформи ли сте? защото мен много ми харесват униформите. и сега съм с униформа в мойто училище.
Нашите униформи ОПРЕДЕЛЕНО няма да ти харесат.Първоначално написано от gegomego
Добре, че не ни задължават да ги носим.
![]()
Самата гимназия , казват , че е много добра .. , но има само тревопушляци , наркомани и кифли ,които след 7 клас са влезли там с пари или шибани уроци.. !
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Я си гледай работата! Не смяташ ли, че е нечместно да говориш така? Защото мога да ти гарантирам, че влезнали по този начин са малцина, а аз съм си скъсала задника от учене, за да вляза там! И пари за уроци ще се дават, родителите ми са работили, за да ми осигурят нужната подготонка, не мисля, че трябва да злобееш!! Много си заблуден, и това че ти не си успял да влезеш, не е наш проблем!Първоначално написано от smoker4e7o