.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 116 от общо 116
    Ай стига плашихте децата бре!

Сериозно, няма по-добра гимназия от 1 АЕГ.
    Колкото до Ганьевъ-ъ-ъ... въртят я, може да не вземе руската догодина.
    Първият випуск, който взе, беше испанска паралелка, която днес се дипломира - с най-висок успех от всички 7 паралелки, ВЪПРЕКИ недоразумението "Ганьевъ", която ги пое и се опита да ги порусьенчи и която определено нищо не им даде.

А кой не знае Николов по БЕЛ , кой не е чувал за него
    Може би, който не учи в 1 АЕГ и не е гледал ТВ.

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от zdrasti9182
    Ай стига плашихте децата бре!

Сериозно, няма по-добра гимназия от 1 АЕГ.
    Колкото до Ганьевъ-ъ-ъ... въртят я, може да не вземе руската догодина.
    Първият випуск, който взе, беше испанска паралелка, която днес се дипломира - с най-висок успех от всички 7 паралелки, ВЪПРЕКИ недоразумението "Ганьевъ", която ги пое и се опита да ги порусьенчи и която определено нищо не им даде.

А кой не знае Николов по БЕЛ , кой не е чувал за него
    Може би, който не учи в 1 АЕГ и не е гледал ТВ.

Да, не уча в 1 АЕГ, споко. Може би някой, който не е бил в една смяна с английската цяла година, примерно?

А, да не забравя - ЧЕСТИТО на новите зайци!

Цитирай Първоначално написано от LeDa
    ...
    Да, не уча в 1 АЕГ, споко. Може би някой, който не е бил в една смяна с английската цяла година, примерно?
    Много си самоуверена и леко нахална за осмокласничка.
    Гледай да не се репчиш много догодина, че ще те сложат бързо на място.
    Приятелски съвет, нищо лично - нито си ми на образованието, нито на възпитанието (както се казва), нито на опита в тази гимназия.

Цитирай Първоначално написано от LeDa
    ...
    Много си самоуверена и леко нахална за осмокласничка.
    Гледай да не се репчиш много догодина, че ще те сложат бързо на място.
    Приятелски съвет, нищо лично - нито си ми на образованието, нито на възпитанието (както се казва), нито на опита в тази гимназия.
    Никак не ме е страх от "по-големите", нека ме сложат на мястото ми. Не, не съм нахална, просто е тъпо е така да казваш, ми да, не го знам, не е преподавал на нито един клас от випуска ни, т`ва не ме прави малоумна, негледаща телевизия или неучеща в АЕГ.

Така де, сбърках - много нахална и ограничена.

И да се върнем на темата - някой да пита нещо за 1 АЕГ?
    Или някой, на когото са преподавали повече от 3 учители да изкаже мнение?

Цитирай Първоначално написано от inthemix
    И аз съм от зайците новата година .Балът ми стига за всякъде,но избрах паралелката с руски.Немски съм учил 8 години,а испанският не ми харесва(не мисля ,че ще влезне в употреба).Сега като виждам как плюете 1 АЕГ направо ми става кофти...
    И ще сам заек тази година в руската паралелка

Цитирай Първоначално написано от inthemix
    И аз съм от зайците новата година .Балът ми стига за всякъде,но избрах паралелката с руски.Немски съм учил 8 години,а испанският не ми харесва(не мисля ,че ще влезне в употреба).Сега като виждам как плюете 1 АЕГ направо ми става кофти...
    И ще сам заек тази година в руската паралелка

Така де, сбърках - много нахална и ограничена.

И да се върнем на темата - някой да пита нещо за 1 АЕГ?
    Или някой, на когото са преподавали повече от 3 учители да изкаже мнение?
    Да, не мога да ти стъпя на малкия пръст - изказваш мнение за човек, когото не познаваш, ок.

Град
    София : ))
    аз от тази година ще уча в първа английска и чувам много добри думи за нея от приятели и познати, които учат там ..
    Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..

Значи за 1 АЕГ ще ви кажа следните неща !
    1во ако отиваш там само за да учиш, няма накъде по добре !! натискат с учене и научаваш доста !!
    НО ...
    2ро ако отиваш там и не се впишеш нямаш шанс да оцелееш!! Ще почнат да ти правят проблемите от нищото и накрая ще напуснеш! Ако си лигав и ако си мн общителен не препоръчвам това училище !! Там си знаят само тях си и не допускат никой друг !! Ако си как ги наричате КИФФЛи и фешъни или там квото и да е ( хора които се грижат за себе си ) няма да се задуржиш !! Признавам има печени хора, обаче като има толкова много дето ти развалят всичко , се губят !! Така че това е мойто мнение !! Ако си човек който отива там за да учи и практически да се затвори в едно общество и да не излиза от него Ходете там !! ама ако не не ви го препоръчвам ! мое мнение :дд

Град
    София
    Заек в 1 АЕГ съм, приеха ме с френски, но ме приеха и в "Ромен Ролан" в Стара Загора(от там съм) и майка ми настояваше за първа английска... та там се записах. Надявам се да не съм сгрешила, че избрах 1 АЕГ..тези коментари тук направо..страшно плашат

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от BBelicious
    1во ако отиваш там само за да учиш, няма накъде по добре !! натискат с учене и научаваш доста !!
    НО ...
    2ро ако отиваш там и не се впишеш нямаш шанс да оцелееш!! Ще почнат да ти правят проблемите от нищото и накрая ще напуснеш! Ако си лигав и ако си мн общителен не препоръчвам това училище !! Там си знаят само тях си и не допускат никой друг !! Ако си как ги наричате КИФФЛи и фешъни или там квото и да е ( хора които се грижат за себе си ) няма да се задуржиш !!
    ...
    Е ти изброи (изключи) всички типове- кифли, отворени, лигави... То какво остана- гангста?
    always late but worth the wait!

Цитирай Първоначално написано от scrooper
    Цитирай Първоначално написано от BBelicious
    НО ...
    2ро ако отиваш там и не се впишеш нямаш шанс да оцелееш!! Ще почнат да ти правят проблемите от нищото и накрая ще напуснеш! Ако си лигав и ако си мн общителен не препоръчвам това училище !! Там си знаят само тях си и не допускат никой друг !! Ако си как ги наричате КИФФЛи и фешъни или там квото и да е ( хора които се грижат за себе си ) няма да се задуржиш !!
    ...
    Е ти изброи (изключи) всички типове- кифли, отворени, лигави... То какво остана- гангста?
    Нормални. Вярно е, че кифлите не са много на почит, но става въпрос за наистина кифли, а не за момичета, които просто се поддържат малко повече. Английската е най-клюкарското училище, само това ще ви предупредя. Всеки знае всичко за всеки.

Мега фен
    Град
    <3
    Така.
    Темата е стара.
    Може да споделяте впечатленията си в общата тема.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си