Цитирай Първоначално написано от mravkata
Цитирай Първоначално написано от amk933
Loshotia, Ненова по математика говори ли ти нещо? Ако я познаваш, няма смисъл да обяснявам повече. Цяла година частни уроци, защото след стачката влезна и каза, че тя нямала време да преопдава и да сме си преподавали един на друг, кой, каквото разбрал. Егати и страхотното училище, ако съдим по такива индивиди....... Иначе другите учители с малки забележки бяха много добри. И аз не казвам, че е само лошо, но има наркомани, виждал съм ги с очите си, виждал съм и как бири се отварят в час и как идват пияни хора на училище и на никой не му пука. Както и да е. За мен АЕГ е затворена страница и за съжаление една изгубена година.

Нищо лично към хората, които учите там, защото има и много свестни и готини, с които още се виждам и сме приятели.

П.С.: Не си мисли, че съм някой мързел, дето не му се учи, защото е много трудно. Завърших 8 клас с 6.00
hm...пълни глупости.
1. в английската наистина има наркомани но то е във кое ДЪРЖАВНО учили6те няма.
2. аз уча също при ненова и да ти кажа тя даде шанс на почти всички ученици. не смятам че е най-добрата но наистина след стачката с 3 часа седмично как да има време.
3.ти като учи6 в частно училище много ясно че ще ти е добре и там учителите като получавам космически заплати платени от родителите ще те учат както трябва и ще се държат добре с теб.
1. Не е въпроса дали училището е частно. Учил съм в 73 преди това и определено не мога да кажа нищо лошо, защото учителите там не получават повече от в 1 АЕГ, но се ми казвали да си уча сам.
2. Никой друг учител не си претупа материяла като Ненова, защо ли?
3. Защо смяташ всичко това за нормално?