Ако някой иска да прочете незахаросано мнение относно 1АЕГ - да ми пише на лични, че не ми се разправя. Да обиждаш някого, само защото има различно мнение...

Иначе, завърших гимназията преди няколко години и не вярвам нещо да се е променило. Щом директорката е същата. Френските профили наистина не са най-доброто, да. Като се сетя какви неща се случваха и чета някои коментари - далеч сте от истината. Само да вметна, че близо половината (2/5ти ) ми съученици бяха парашутисти и не го криеха, даже напротив. Не си спомням срещу каква сума може да се възползвате от тази услуга (4-цифрена) - скачане с парашут от някоя частна (предимно) гимназия в 9ти клас на ПАЕГ. Като се има предвид колко учих за да влезна Дали всяка година, прекарана в гимназията, не убиваше ентусиазма ми...сами си отговорете.

В 8ми клас и аз имах дилема дали да не се преместя, но все пак останах с "уговорката"(към себе си) да си спестявам някои часове. Яд ме е, че не запазих доброто си ниво, но чак сега (след дъжд - качулка) - тогава емоциите и разочарованието надделяха. Не правете моята грешка! Имам предвид - не се потдавайте на емоциите.

И за да не съм съвсем негативна - има свестни, добри учители - това не го оспорвам, но има и такива, които са тип: "не съм от тук и съм за малко".

По мое време нямаше толкова клубове, които не уточнихте дали въобще съществуват.

А класният, сега като премисля във времето, е душа. Но, ако ме види - сигурно ще се сърди, че веднъж не наминах към гимназията след като завърших

Това е моето мнение - не го приемайте лично!