- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Моя проблем
Здравейте искам да споделя с вас моето заболяване.Откакто се помня пениса ми не е пораснал въобще,т.е. винаги е бил 2-4 см.Както знаете формата на таза при момчетата е по-тесен от при момичетата,докатао обаче моя таз е доста по-широк и това води плътно притискане на бедрата към слабините,т.е половите органи не могат да се развиват.Тестисите са ми също много малки и при мастурбация отделям съвсем малко количество семенна течност.Опасявам,се че ако правя секс с момиче няма да мога да я задаволя тъй като пениса ми е много малък.Четох че това в един учебник,че това е един синдром.От друга страна майка ми каза,че като малък ме е хранила само с детски пюрета.Наскоро проучване показва че по това време тези пюрета са съдържали естроген.Тоест майка ми може да ми е причинала това.Опасявам се когато спя с момиче няма да мога да я задоволя и че мога да бъда стерилен.Не знам дали вие имате същия проблем като моя.Ако имате същиия проблем и.ли знаете нещо пвече по въпроса ми кажете,моля ви.
ти не каза годините си поне
ти не каза годините си поне
Имаше такъв синдром.Не си спомням името точно.Обаче мисля че няма нищо общо с приет чрез храна естроген в детството.Доколкото си спомням беше някакво генетично,хромозомно заболяване.Свързано с ХУ-хромозомите,тоест вродено.Трябва се консултираш по тая линия с джипи или специалист.
Споко, няма как да останеш стерилен.
За създаване на деца е важно качеството а не количеството на спермата. Да не говорим, че количествотот сперма зависи от куп неща - колко често правиш секс (мастурбираш), дали не си подложен на стрес и т.н.
Що се отнася до задоволяване на жената - пениса не е всичко, имаш и пръсти и език.... но ако наистина пениса ти е 4 сантиметра, не е зле да се консултираш със специалист.
Е, преполагам, че е 4см в отпуснато състояние. Иначе и с 4 сантиметров ще я задоволиш. В един филм го бяха казалаи: не е важен размерът, а колко те бива![]()
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...