Някой хора трърдят, че приятелство между двама човека от един и същи пол не може да има, понеже си завиждат един на друг и рано или късно всичко се проваля ..

Други пък твърдят, че приятелство между двата пола не може да съществува, понеже един ден чисто приятелските чувства се превръщат в нещо много повече ..

Щом има толкова различни мнения по този въпрос, всяко би трябвало да е подкрепено с нещо .. аргументирано .. Лично аз не мисля, че тези глупости са вярни.Имам много добра приятелка, която е всичко за мен и мога да и доверя апсолютно всичко, без да имам някакви съмнения спрямо нея.Имам и много добър приятел, към когото чувствата ми са чисто приятелски.На него също мога да споделя всичко и да поискам съвет от мъжка гледка точка.Никога не бих се влюбила в него, а и мисля, че когато дадена личност, знае всичко за друг човек не може да се влюби в него.Това разбира са си лично мои разсъждения.

Та въпроса ми към вас е .. според вас може ли да съществува истинско приятелство между мъж и жена или към двама човека от един и същи пол.Ако можете да аргументирате отговорите си, защото хора всякакви ги има, по един-двама не можем да отсъдим всички.Има единици от обществото, които са истински хора и никога не биха градили щастието си за сметка на някой друг