В момента съм в много труден период и просто тябва с някой да споделя , а тези с които мога няма как в момента и реших ,че тук е мястото да си излея душата. Та последните месеци имам чувствтоо ,че правя всичко грешно ... чувствам се сякаш съм издънка на природата ! Имах доста време да обмисля живота си и постъпките си и открих ,че съм правила велики глупости... вярно тогава бях още по- малка и по - глупава , но все пак .... Стараех се да се поуча от грешките си и за в бъдеще да не ги повтарям и се надявам ще стане номера... А последната глупост беше ,че спах с едно момче , което харесвах то много време просто изгубих контрол и се отдадох на желанието ... знаех ,че отново греша , но след месеци само мислене и мислене исках да видя какво ще стане без да мисля и странно , но резултата беше същия ! Мисля или не мисля все не се нареждат нещата ... все куцат и се прецакват ! Разбрах какво всъщност мисли той за мен и какви са му намерения и ме заболя много, но по някакъв странен начин ми олекна ,защото вече не се чудя коя негова постъпка кво значи и т.н. Сега отново се мразя ,защото каквото и да сторя то е грешно , то ми носи болка и огризения... За това ,че спах с него не ме е яд каквото било - било ... искала съм направила съм го , яд ме е че така и не се намери някой за мен и нямам миг спокойствие... Хиляди нерви строших не само заради него , но и заради всичко около мен... Не знам до къде ще я докарам така , но се моля за миг спокойствие и щастие , които излгеждат все по далечни и далечни.
Е това е моята история ... Благодаря на тези ,които я прочетоха.